Buna.Eu am extensii cu clip-on si sunt foarte multumita de ele.Nu sunt din par natural sunt dintr-o fibra ce imita parul natura si se numeste kanekalon.Nu are textura de par de papusa si nu se cunoaste diferenta dintre ele si parul meu.Singura diferenta ca nu se pot vopsi ca cele naturale si sunt considerabil mai ieftine(nu le-am luat de aia ci pentru ca nu le port mereu doar pentru o ocazie).Nu te poti culca cu ele pentru ca se poate rupe clipsul si la fel si cand te speli. Extensiile naturale sau nu cu clip se spala separat, se dau cu balsam, se lasa la uscat la temperatura camerei si cand sunt uscate se descurca cu un piptene cu dinti rari(si incetisor de la varfuri pana sus sa nu rupem firele). Cele naturale cum ti-am scris mai sus se pot vopsi dar trebuiesc fff bine ingrijite ca altfel se incurca sau se ard ca si parul nostru.Acum varsta la cele cu clip-on nu cred ca conteaza foarte mult pentru ca nu distrug parul insa purtatoarea trebuie sa fie constienta cum trebuie sa le poarte,aplice,dea jos, etc pentru a le pastra cat mai bine(si cat mai mult timp), sa nu se vada.De asemenea lungimea parului nostru pe care aplicam extensiile nu trebuie sa fie foarte mica ex 5 cm, pentru ca nu vor avea de ce sa fie prinse sau nu se vor uniformiza cu parul nostru.Sincer sunt o investitie foarte buna pentru imaginea unei fete mai ales ca poti face o gramada de combinatii de culori, suvite de toate felurile, cam ce-ti trece prin cap.Se vand de obicei la set pentru tot capul,diferite culori de la blond pana la negru,suvitate, sau la bucata pentru diferite combinatii de culori. Daca te hotarasti sa-ti cumperi naturale, trebuie sa fii atenta la cei/cele care dau tepe pe net si sunt sintetice de fapt.
Sincer eu am extensii cu cheratina si sunt foarte multumita de ele.Mi-am pus 150 de suvite.Cand te culci te deranjeaza an primele 3zile dar apoi dupa ce te speli pe cap nu mai ai treaba.Dar sincer trebuie angrijite cu mare atentie,cand vrei sa te speli trebuie sa nu te freci la radacina, cand vrei sa al andrepti cu placa trebuie sa ai grija la silicon sa nu dai pe el ca apoi se topste si cade, an principiu trebuie atentie si multa grija.
kalakkas întreabă: