Hi! Eu folosesc crema de depilat de la Veet si de la Farmec, cea cu epilare in 3 minute. Sunt foarte multumita de ele, chiar daca dupa cateva zile isi mai pierd din calitate.
Cateodata mai folosesc si aparatul de epilat (Braun Silk-Epil).
Eu folosesc epilatorul, mi se pare cel mai indemana si ma epilez ma repede si creste si mai greu parul.
cu ceara ar trebui sa mergi la salon... si e cam greu. sa faci mereu drumuri la salon, plus ca te si costa.
cu lama nu e ok deloc, te iriti, creste a2a zi la loc parul.
cu crema. la fel creste repede si uneori apar si iritatii de la crema.
eu folosesc aparatul de epilat si sunt foarte multumita, parul mi s-a rarit si nici durere nu mai simt.
Epilatorul Braun. si este eficient deoarece nu este dureros.
In ceea ce priveste ceara, este o idee buna, dar in fiecare una trebuie sa dai 400-500 de mii/sedinta, pe cand daca iti iei un epilator este mult mai putin costisitor. Dai un milion si stii ca il ai poate ani multi.
Cremele epilatoare, mie nu mi se par eficiente deoarece, la fiecare 2- 3 zile, trebuie sa stai iar si iar sa te epilezi.
Deci, eu cred ca cel mai bun mod de epilare este cu aparatul, de preferat Braun, cu atenuator de durere, daca ti se pare dureros.
fundita?
Eu folosesc epilatorul Braun Silk-Epil e foarte bun.
chiar imi fac toata treaba cu el.rupe firele din radacina si lasa picioarele foarte fine. eu zic ca se merita si imediat termini toata treaba. si vreo saptamana doua nu mai ai nevoie sa te mai epilezi. e cel mai la indemana decat sa stai sa te epilezi odata la 2-3 zile. parerea mea
si creste si parul mai rar si mai putin.
sper ca ti-am putut fi de folos
anonim_4396 întreabă:
Ellly23 întreabă: