anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor! :* Ce se intampla daca nu ma demachiez in fiecare seara? (rimel si fond de ten)

15 răspunsuri:
| Bailey a răspuns:

In primul rand daca dormi nemachiata din cauza rimelului a doua zi te vei trezi cu ochii negrii, iar din cauza fondului de ten faci cosuri daca nu te demachiezi asa ca e mai bine sa te demachiezi in fiecare seara, inainte sa te culci! :*

| Bondarel99 a răspuns:

Pe timpul noptii pielea ta secreta mai mult sebum si daca nu te demachiezi inainte de culcare porii vor fi blocati ceea ce duce la aparitia cosurilor, punctelor negre si imbatranire prematura.Trebuie neaparat sa-ti curati bine tenul chiar daca nu ai fost machiata.

| Estera123 a răspuns:

In cazl asta tenul va deveni din ce in ce mai batran si plin de cosuri sau alte probleme. Tocmai de aceea se spune ca pentru un ten frumos trebuie sa te demachiezi in fiecare seara.

| Deni0919 a răspuns:

Multumesc mult! Am sa incerc sa ma demachiez in fiecare seara, doar ca mi-e lene. laughing Dar o sa o fac, :**

| LolaLollita a răspuns:

Fondul de ten iti tine porii astupati si nu lasa pierea sa respire. in timp ti se vor dilata si vor arata foarte urat.

| Kasia a răspuns:

Daca te culci cu rimel pe gene risti sa iti intre in ochi in timpul somnului...sa faci riduri iar fondul de ten de pe fata iti astupa porii deci oti face cosuri, puncte negre si dupa cum am spus, riduri.de asemenea tenul nu va mai fi luminos si va avea mereu aspectul acela obosit.demachierea este foarte importanta si eu o consider ceva elementar, de bun simt.

| Hieer a răspuns:

Pai,iti apar riduri in timp, daca nu te demachezi o data la o saptamana nu patesti nimic.

| Almássy a răspuns:

Nimic...bun

| FashionQueen a răspuns:

Buna! Daca nu te demachezi seara este foarte rau deoarece tenul se aspreste, apar ridurile, pare imbatranit si nehidratat. + ca de la rimel iti cad genele pentru ca dormi cu ele rimelate si de la fond de ten in timp iti apar cosuri. Mai bine te demachezi in fiecare seara! puppy dog eyes

| movi a răspuns:

Iti pot cadea genele(serios vorbind) daca nu te demachezi de rimel, iar de fond de ten, iti pot apare bube.

| Iulia100rock4ever a răspuns:

Imbatraneste tenul

| yellowcox a răspuns:

De la rimel, am inteles ca pot sa iti cada genele. Dar nu sunt foarte multe cazuri. Si depinde de cat timp ai stat machiata. Iar in privinta fondului de ten, incearca o crema hidratanta pentru fata, pentru orice eventualitate. Fondul de ten poate grabi imbatranirea pielii.

| yellowcox a răspuns:

De la rimel, am inteles ca pot sa iti cada genele. Dar nu sunt foarte multe cazuri. Si depinde de cat timp ai stat machiata. Iar in privinta fondului de ten, incearca o crema hidratanta pentru fata, pentru orice eventualitate. Fondul de ten poate grabi imbatranirea pielii.

| AnnLy a răspuns:

Buna! Daca nu te demachiezi, pielea imbatraneste si vei arata mult mai batrana...De la fondul de ten faci riduri si de la rimel iti cad din gene...Dar nu se intampla nimic daca ramai machiata 1-2-3 seri!
Sper ca te-am ajutat!
Funda?