| Dorina9 a întrebat:

Buna fetelor! ce vopsea de par imi recomandati? sunt vopsita un blond deschis si as vrea sa stiu ce vopsea pot folosi pentru radacinile crescute? am radacinile aproape negre, deci am nevoie de o vopsea puternik pentru a deschide apropiat de nuanta mea vopsita! va rog un raspuns doar de la cele care au incerkt! multumesc!:*

3 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Eu iti recomand vopseaua de la wella, mama e hairstylist si ea acesta firma o foloseste foarte mult deoarece culorile persista o perioada indelungata.
Radacinile negre trebuie decolorate.

| Bondarel99 a răspuns:

Si eu am parul saten inchis, aproape brunet si vopseaua care imi deschide cel mai mult parul e Wellaton 12/1, am mai incercat si Palette A10 care deschide tot cam la fel, adica 4 tonuri.Deci o vopsea nu are cum sa deschida mai mult de 4 tonuri, daca gasesti pe unele cutii(cum e Palette E20)ca deschide 6 tonuri inseamna ca asta deja nu mai e vopsea, e decolorant.Incearca-le pe cele de mai sus, mie imi fac parul un blond auriu mai inchis, dar la a doua vopsire iese un blond destul de eschis, oricum diferenta nu e prea mare.

| Anutza_Munny_1995 a răspuns:

Syoss