Si eu am tenul gras. Incearca o masca de argila. Se cumpara pudra de argila si se amesteca cu apa sau suc de lamaie. Fata ramane super. Eu folosesc gelul-crema anti-sebum de la elmiplant. E intre 11-13 lei. Mi se pare o investitie buna. Inainte sa aplici fondul de ten da-te cu o crema hidratanta. Poate suna rau (crezand ca iti ingrasa tenul) insa nu e asa. Eu aplic corectorul ori inainte ori dupa fondul de ten. Testeaza pe pielea ta si vezi cum arata mai natural in cazul tau. Incearca fonduri de ten oil-free sau spuma. Sunt mai bune pentru tenul gras. Succes! :*
Frate, fondul de ten pe tenul gras e oribil frate, adica daca ai tenul gras si nu vrei sa te umplii de cosuri si sa tii tratamente peste tratamente si sa nu mearga nu te da cu fond de ten, daca da bafta la tratamente, daca tii neaparat sa ai un fond de ten alegeti unul pentru tenul gras si cumparati si un intreg arsenal pentru ten gras creme, mastii, geluri de curatare pentru ca e ft greu de intretinut, daca chiar tii sa te machezi cu fond de ten si toate prostiile, ma rog, sper ca te-am ajutat, bafta
Am buretel:-p.si ma dau si inainte cu o crema hidratanta. Mersi tuturor:*. Chiar o sa incerc mastile!
Incearca sa faci o infuzie cu apa, pentru a deschide porii, apoi aplica o masca din malai+ulei de masline(sau apa, daca nu ai ulei), pentru exfoliere, apoi sterge fata cu o feliuta de lamaie, apoi clateste cu apa calduta, apoi cu apa rece pentru a inchide porii.
Iar atunci cand aplici fondul de ten(vezi inainte sa te dai cu o crema hidratanta; incearca Nivea, e foarte buna)nu-l aplica cu degetele, ci cu un buretel umed:
http://www.google.ro/......tp?/imgres 735&itbs=1&iact=hc&vpx=169&vpy=455&dur=1503&hovh=108&hovw=84&tx=93&ty=73&oei=N-47TdigF4mztAarreT1Bg&esq=2&page=2&ndsp=29&ved=1t:429, r:14, s:27&biw=1440&bih=809
si ai sa vezi ca nu va mai arata ca si cum te-ai varui:P
Incearca:*
Mama mea are tenul gras... dar in fiecare seara se da cu crema dupa baie de regiula nivea...conteaza f mult sa te speli bine si sa te demachiezi aplica o crema in ficare seara si poate vei vedea diferenta:*!
Pai eu am un tratament, un fel de dieta pentru tendimineata ma spal cu ceai de tei pe fata, iar seara stau 10 min cu miere p fata iar data p saptamana imi fac o mask(mango 2 feliute, chiwy la fel, 3 lingurite miere, castravete 5 feliute si morcov ras aa si feliutele tocate marunt sh puse toate ingredientele intr-un vas apoi amestecate cu mixerul pana iese o pasta sau amestecate pur si simplu dar t va durea mana) incearca...
Sper sa te ajute!
Bafta! Fuunda pls:X:X:X:X::X
Daca ai tenul gras iti recomand pudra, e mult mai efectiva, si usuca pielea ceia ce cred ca ai nevoie
anonim_4396 întreabă: