Eu te-as sfatui sa folosesti un BB Cream. Eu il ador pe acel de la Maybelline si cel de la Garnier. Dupa BB Cream acoper cu putina pudra. Si daca ai cearcane sau niste cosuri poti sa le acoperi cu putin corector. Eu folosesc anticearcanul de la Beyu. Am dat pe el 45 lei si e bun
Avantaje : iti acopera imperfectiunile si cosurile (daca este cazul), iti uniformizeaza culoarea tenului.
Dezavantaje: blocheaza respiratia pielii prin pori, creeaza un aspect ingreunat si fals al tenului daca nu este aplicat corect si in cantitatile potrivite!
Buna, am sa-ti spun ce stiu eu. Avantaje, in primul rand uniformizeaza tenul si gatul adica nu se mai vad cearcanele sau anumite pete de pe fata sigur trebuie sa-l gasesti pe cel potrivit cu tenul tau si nuanta potrivita. Daca vrei sa cumperi prima data e bine sa mergi intr-un magazin specializat unde sa te consilieze.Dezavantajul este ca e un produs chimic care iti acopera fata poate de dimineata pana seara si nu respira tenul. In afara de asta majoritatea contin pe langa alte substante daunatoare si parabeni care se discuta ca ar fi cancerigen dar inca nu s-a renuntat la el. Sper ca te-am lamurit cat de cat.
Avantaje eu nu gasesc la fondul de ten xD, mai ales pe caldura de afara, o sa capete un aspect ingrozitor, nenatural.(Este doar parerea mea ).
Imperfectiunile fetei pot fi mascate cu usurinta. Femeile au la indemana fondul de ten sau pudra pentru ca tenul lor sa arate stralucitor, insa ele trebuie sa acorde o atentie deosebita alegerii produsului si aplicarii acestuia pentru obtinerea efectului scontat
Poppy întreabă:
Moza_Cristian_1969 întreabă:
Miley_5275 întreabă:
Georgian1992 întreabă: