| PufffRozzz a întrebat:

Buna fetelor, credeti ca lipiciul pentru unghii false, pe care il primesti in pungulita, este bun? Iti mananca unghiile? Iti pot cadea?

Funda.

Răspuns Câştigător
| Heart2014 a răspuns:

Si eu mi-am procurat de cateva ori unghii false de la magazin si nu mi s-a intamplat niciodata sa imi cada. deci cred ca este bun si stai linistita ca nu iti mananca unghiile si nu iti pot cadea.happy funda?

9 răspunsuri:
| andreea_5200 a răspuns:

Nu e bun de loc in primul rand nici nu prea lipeste si iti exfoliaza si unghiile

| AliiiMaddy a răspuns:

Nu.in primul rand nu prea iti recomand unchiile acelea.credema si eu am avut si iti strica unghiile, iar pe de alta parte, lipiciul nu e bun deloc.Eu zic ca mai bine mergi la un salon si iti pui acolo unghii, desi e ma scump o sa tina mai mult... sper ca te-am ajutat:*

| tweety99 a răspuns:

Bunaa.nu e bun.j iti exfoliaza si unghiile,, o idee mai buna ar fi cu super glue.n-are de ce sa iti fi frica.pui putin pe unghia ta si putin p unghia falsa. dupa ce se lipeste sa nu tragi de ele pentru ca daca sunt bine lipite iti poti trage si unghia tha laughing). daca vrei sa le desfaci bagi degetele in apa calduta.dar daca nu vrei sa le dasfaci tine vreo 2-3 zile,,big grin

| tweety99 a răspuns:

Funda? n`am nici una.plss daca ti-am fost d putin ajutor...:*:te tuc

| tweety99 a răspuns:

Aa.am uitat sa mentionez...cand le lipesti sa tii cam un minut apsat p unghie c sa se lipeasca bine.winking

| babyblu3 a răspuns:

Parerea mea e ca acel lipici pe care il primesti nu e bun absolut deloc pentru ca in primul rand nu lipeste deloc iar in al doilea rand iti exfolieaza unghiile asa ca daca vrei neaparat unghii false mai bine iti iei un lipici special pentru asa ceva iar asta in general se gasesc la magazinele de cosmetica sau chiar farmacie, daca nu tii neaparat sa pui acest gen de unghii iti sugerez sa iti lasi unghiile tale naturale sa mergi la salon si daca le vrei mai mari ti le poate face cu un fel de gel si iti va da sh mai mult volum sh stralucire eu as merge pe a 2a varianta e mai buna sh mai naturalawinking

| DangerLove a răspuns:

Nu este bun :d ptc iti exfoliaza unghiile si iti mananca calciul

cele mai bune unghii false pe care le poti pune sunt din acryl sau gel dar si acelea din plastic sau portelan din ce sunt ele daca sunt puse bine si cu un lipici bun nu iti dauneaza.

a aparut de curand acum la bucata lipici cu formula imbunatatita. este cu calciu si vitamine si nu iti dauneaza asa tare ca acela;

in plus lipeste bine si are un sistem mult mai bun decat celalalt(costa doar doi lei si il gasesti in magazine de cosmetice)

sau mai poti alege unghii false cu lipici deja pe ele happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Renunță la așa ceva.
Aplică un lac transparent de calitate și gata.
La ocazii speciale merg cele aplicate de la salon.
Pa, pa.

| DangerLove a răspuns:

Funda plz :*!