| monstruletz a întrebat:

Fetelor cum faceti sa va stea parul drept cat mai mult timp.Cu ce va dati? La mine cu placa nu e de ajuns...crying Va rog frumos aspt raspuns... A si inca ceva cu ce pot sa-mi dau la varfuri sa nu le mai arda mersi:X

3 răspunsuri:
| AidaAmaranta a răspuns:

Ca sa stii ca parul ondulat ii la moda anul ista. Iar daca ai parul mai cret sau mai ondulat...nu o mai fa cu placa.numa iti strici varfuloh go on si nu merita!:X:*

| pam_pam a răspuns:

Iti explic cum fac eu de ani de zile de cand il fac cu placa, si parul meu in continuare este si pare sanatos.
1. il tund regulat, nu trec niciodata mai mult de 3 luni fara sa-l tund.
2. dupa fiecare spalare folosesc masca pantene.
3. inainte de fiecare coafare, folosesc un ser pentru varfuri uscate de la avon. E un fel de ulei pe care il folosesc de la jumatatea parului, niciodata de la radacina. Sa nu te sperii daca atunci cand placa atinge parul, iese un fel de abur, asta e din cauza ca placa nu arde firul de par direct, ci serul. Bafta! Totul e sa il ingrijesti, chiar daca il coafezi regulat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu ma mai fac cu plac si am parul drept. Dupa ce-l spal, nu-l usuc cu feonul si nu-l prind deloc. Eventual, il prind simplu intr-o coada mai larga. Bine, il am lung, n-am breton asa ca nu-mi este deloc greu cu elbig grin.