anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor. :* Dau funda. :*

Ma gandesc de mult timp sa imi fac varfurile blonde. Am parul destul de lung, aproape pana la fund si este saten deschis cu reflexii roscate( nu este vopsit). Voiam sa va intreb cum credeti ca o sa imi arate dupa aceea parul. Credeti ca o sa mi se arda foarte rau, gen sa mi se faca ca matura?
Si..Cam cat m-ar costa la un salon din Bucuresti decolorarea?

Multumeesssccc.

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Hristos a Înviat!
http://www.lyla.ro/tunsori/
Prețul variază, poate ajunge și la 300 ron.
Pa, pa.

| BeHappyAndSmile a răspuns:

Pai...daca o sa te vopsesti blond ti se va vedea mai mult parul ca "o matura " decat daca te-ai vopsii o culoare mai inchisa pentru ca se vede mai clar fiind un blond spre alb. Parul tau este saten deschis cu reflexe rosiatice si mi se pare foarte frumos acum daca iti faci si suvite vei fi un curcubeu mie nu imi place moda asta cu suvite dar faci cum crezitongue

| Kamiichu a răspuns:

Chiar ieri m-am uitat pe yt la niste fete care isi decolorau parul, si arata cam urat, ca o maturice laughing si tu vrei sa-ti faci doar varfurile, adica na..restul parului iti sta normal si jos se strica, si n-ar renta sa-ti bagi placa/ondulator in el sa ti-l aranjezi..plus ca moda asta e una trecatoare, si eu am vrut sa-mi fac varfurile, dar m-am razgandit big grin Am o fata la mine la scoala care are genul tau de par si si-a facut varfurile blonde + placa, era foarte despicat..Acuma, tu alegi, eu ti-as zice sa te mai gandesti.big grin Paste fericit!