Pai... De obicei iti apar cojite pentru ca nu te-ai clatit bine dupa ce te-ai spalat la par. scapi de ele de la sine! . Funda ?
Recomand samponul cu ichitol de la Gerovital.Ei spun ca e pentru matreata, dar pe mine m-a ajutat mult si cu cojitele.
Daca nu dispar ar trebui sa te duci la dermatolog si sa iti recomande un sampon special
Daca ti-au aparut inseamna ca nu te-ai spalat bine, dar eu cred ca poate sa fie de la sampon sau balsam ) ...eu iti recomand sa schimba samponul sau balsamul =D
Ma clatesc bine cu dusul si ma spal pe par o zi da si una nu, balsamul si samponul nu sunt aceeasi marca, si le-am mai schimbat dar degeaba, prima zi nu se observa, se vad abia a2a zi...
HEI buna sunt baiat si am parul lung... si eu am patit chestia asta. a trecut de la sine. clatestete mai bine pe cap cand te speli
Incearca sa te piaptani cu un pieptan cu dinti desi si te poti sa pui in apa in care te clatesti o lingura doua de otet. dupa care te clatesti cu apa din abundeta.(acest remediu l-a folosit prietena mea cand era mai mica si chiar a dat rezultate.)
IamGIPSY întreabă: