Cu epilatorul te vei irita si iti vor creste fire in piele.Cu ceara parul se v-a rari si v-a creste mai greu si nu e asa dureros ca epilatorul.Iti spun din experienta.DECI tu ai dreptate nu mama ta.De data asta
Ceara-mai putina durere, mai putin par, mai putini bani aruncati, mai putin timp pierdut!
Efectul e acelasi...ambele smulg firele de par(nu-i adevarat ca ingroasa firul de par ba din potriva il subtiaza)cu amandoua metodele parul creste in cam 2-3 saptamani(depinde de tipul de piele)epilatorul nu poate fii folosit in toate zonele corpului pe cand ceara da+ca epilatul cu ceara nu doar la fel de tare ca cel cu epilatorul(pe mine sincer nu ma doare cu nici una dar asa zice toata lumea )
Sora mea are 16 ani si foloseste epilatorul. Mama mea spune ca e mai bine cu epilatorul. Se rareste parul. Primesc funda?
Si ceara si aparatul electric smulg firul de par! deci au acelasi efect...si nu se indeseste parul! (parul se indeseste daca folosesti lama de ras)
Diferenta dintre elipator electric si ceara este urmatoarea: Elipatul cu ceara nu doare asa de tare! De asemenea, epilatorul electric nu-l poti folosi in toate zonele!
Eu personal folosesc ambele metode, iar tie iti recomand epilatul cu ceara (Mai ales daca esti bruneta, si fire groase si dese) pentru ca nu este asa de dureros!
Aparatul de epilat, dar ca sa nu iti cresc foarte des date odata la 2 saptamani! Funda? :-db
Foloseste-le aman2 si vezi care rezultat iti convine Dar eu iti recomand aparatul electric funda? :*
Aparatul de epilat e o prostie! Eu folosesc ceara, benzi cu ceara rece( de la veet). E adevarat ca sunt destul de dureroase.dar mult mai bune si in timp sa vad si rezultatele fata de crema depilatoare sau aparatele de ras plus ca lamele irita si ingroasa si indesesc firul de par!
MaryMaria333 întreabă: