| iloveusa a întrebat:

Buna,fetelor! Deci sa va povestesc:eu ma epilez doar cu epilatorul si sunt foarte multumita, dar toate prietenele mele se epileaza cu lama.Si ma tot bat la cap ca lama e cea mai buna, ca nu mai stiu ce.Asa ca am cumparat si eu un set de lame (pentru dame) si aseara, sub dus, am inceput sa ma epilez.Cum nu aveam gel de ras, am folosit un balsam, care insa a functionat destul de bine.Cand eram pe la final...m-am taiat foarte foarte rau la un piciorr(deasupra de glezna) si a inceput sa curga o gramada de sange si am iesit imediat de sub dus si am consumat 1 pachet de servetele si vreo 3 pansamente si sangele tot nu se oprea, asa ca mi-am facut un garou si l-am tinut cam20 de minute, dupa care sangele s-a oprit si am pus un pansament si am dormit linistita.Dar problema este ca rana este destul de mare si este deschisa, adica nu se mai cicatrizeaza(si nici nu am scoarta aceea) si nu stiu cum sa fac sa se inchida mai repede.Help! Dar fara sa merg la doctor!

10 răspunsuri:
| yoelee a răspuns:

Pe piata sunt o multime de alifii cicatrizante.Mergi si intreaba la farmacie.

| tweety96 a răspuns:

Las-o sa se usuce dupa care da cu cremahappy
sper sa functioneze
pup:*:*

| thegatekeeper a răspuns:

Poti incerca sa folosesti o crema antibacteriana, care va grabi vindecarea. Iti recomand Tetraciclina, care mi se pare una dintre cele mai bune in acest sens. Si lama nu este in niciun caz mai avantajoasa decat epilatorul, fiindca parul va creste mai rapid daca te epilezi cu lama. Pe langa asta, mai exista si riscul sa te tai, dupa cum ai observat si tu. Eu zic sa ramai la epilator.

| yupiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te dai cu alcool medicinal, incearca o crema sau ce mai ai tu...(poate un nidoflor sau altceva)
Succeswinking

| yoonny a răspuns:

Da cu crema de galbenele, este foarte buna pentru taieturi

| RosuCosmin a răspuns:

E grav, eu zic sa te duci la doctor pana nu se agraveaza sau se infecteaza.
PS:Nu sunt fata.
Fundahappypuppy dog eyes

| iloveusa explică (pentru yoonny):

Ce coincidenta, tocmai am gasit in dulapul cu medicamente un borcan cu crema de galbenele facuta in casa.o sa o incerc.ms

| yoonny a răspuns (pentru iloveusa):

Npc:*...sper sa iti treaca cat mai repede, daca crema facuta in casa nu te ajuta, cumparati una de la plafar este pana in 5 leibig grin

| Rallu99 a răspuns:

Ar trebui sa iti iei tetraciclina cicatrizeaza foarte repede rana sa stii ca si eu am crema si sunt foarte multumita de ea sau poti sa nu iti mai pui pansament pe rana asa va incee cate un pic sa se cicatrizeze.
Mai bine ai continua sa te epilezi cu un epilator pentru ca daca te faci cu lama o sa iti creasca parul foarte repede si o sa inceapa sa se innegreasca.

| 93Anna93 a răspuns:

Pune praful dintr-o capsula de tetraciclina pe rana, apoi pune un pansament deasupra si gata. Te va ustura dar va trece. Lamele nu sunt bune. Pe langa faptul ca te poti taia, parul creste mai repede decat in cazul unei epilari cu epilatorul si mie mi se pare ca e si mai des. Eu ma fac cu epilatorul, recunosc ca atunci cand sunt pe fuga folosesc lame. Trebuie sa ai grija!