Poti incerca sa folosesti o crema antibacteriana, care va grabi vindecarea. Iti recomand Tetraciclina, care mi se pare una dintre cele mai bune in acest sens. Si lama nu este in niciun caz mai avantajoasa decat epilatorul, fiindca parul va creste mai rapid daca te epilezi cu lama. Pe langa asta, mai exista si riscul sa te tai, dupa cum ai observat si tu. Eu zic sa ramai la epilator.
Cred ca ar trebui sa te dai cu alcool medicinal, incearca o crema sau ce mai ai tu...(poate un nidoflor sau altceva)
Succes
E grav, eu zic sa te duci la doctor pana nu se agraveaza sau se infecteaza.
PS:Nu sunt fata.
Funda
Ar trebui sa iti iei tetraciclina cicatrizeaza foarte repede rana sa stii ca si eu am crema si sunt foarte multumita de ea sau poti sa nu iti mai pui pansament pe rana asa va incee cate un pic sa se cicatrizeze.
Mai bine ai continua sa te epilezi cu un epilator pentru ca daca te faci cu lama o sa iti creasca parul foarte repede si o sa inceapa sa se innegreasca.
Pune praful dintr-o capsula de tetraciclina pe rana, apoi pune un pansament deasupra si gata. Te va ustura dar va trece. Lamele nu sunt bune. Pe langa faptul ca te poti taia, parul creste mai repede decat in cazul unei epilari cu epilatorul si mie mi se pare ca e si mai des. Eu ma fac cu epilatorul, recunosc ca atunci cand sunt pe fuga folosesc lame. Trebuie sa ai grija!