| Kasia a întrebat:

Buna fetelor.Este bun tratamentul cu petroleum de la Gerovital? De cate ori trebuie folosit pe saptamana? Da rezultate? Fundita.

4 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Parerile sunt impartite, unii zic ca ajuta, altii ca nu da niciun rezultat. Eu am folosit-o o singura data pentru ca mi s-a uns parul in ultimul hal http://therhythmofheels.wordpress.com/......tal-plant/

| RoseOfTheFire a răspuns:

Tocmai mi-am comandat si eu de pe net acest produs inca nu l-am folosit oricum astia la tv spun ca ar fi bun.

| Andradutsa a răspuns:

Eu am inceput sa-l folosesc acum 3 saptamani. asta este deja a 4 saptamana. se foloseste o data pe sapt. eu am parul de marime medie, iar o sticluta mi-a ajuns pentru 3 spalari., si asta pentru ca trebuie umezit tot parul. inca nu a dat rezultate la mine. o sa vad abia peste 2 luni, deoarece tratamentul se face 2-3 luni.
am citit diverse forumuri, in care despre tratament se vorbea numai de bine.

oricum, multa bafta!

| andrutza89 a răspuns:

Da este foarte bun folosesc si eu am aproape toata gama, este folositor si sprayul pentru varfuri despicate, in caz de esti blonda, iti mai foloseste.Eu cu tratamente ma dau de 2 ori pe saptamana si cu sprayul de fiecare data cand ma spal.pup