| Malisson_Anabelle_1989 a întrebat:

Buna, fetelor! Eu sunt bruneta (culoarea naturala) si as vrea sa-mi fac parul si mai inchis, mai intens, eventual cu niste reflexe albastre, dar sa nu-l vopsesc! (adica sa nu-l ard, pe cat posibil).
As putea face asta cu un nuantator? Daca da, imi puteti recomanda vreo marca? Dau funda!

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Eu am cam incercat cam tot ce se poate in materie de vopsele(si high end -adica de foarte buna calitate si scumpe totodata dar si "drugstore" -adica din acelea ce le gasesti mai pe oriunde incluzand supermarketurile.

Cu sampoane colorante de la Loncolor eu nu am obtinut niciun rezultat ( si eu vroiam sa imi inchid parul la culoare). Ma refer la astea http://www.papillon.ro/nuante.asp?ID=6&ID_detaliu=3. Eram satena inchis si nu a avut destula putere incat sa mi-l innegreasca. Ai putea sa-l incerci dar ideea e ca eu, dupa ce ca nu am obtinut ce vroiam cu el mi-a mai lasat si un maroniu hidos in par de ma spalam in fiecare zi pe cap in speranta ca voi scapa de el cat mai curand.

Casting Creme Gloss are un negru albastrui foarte dragut, chiar se vad reflexele albastre doar ca culoarea tine extrem de mult, am avut-o in par si dupa 6 luni deci desi ei spun pe cutie ca tine pe par aproximativ 20 de spalari (ceva gen) mie cred ca mi-a tinut mult mai mult si asta nu e chiar bine. Ce te faci daca nu-ti place sau daca nu te prinde culoarea?

100% natural poti sa fierbi frunze de nuc si coji de nuci verzi (frunze aproximativ o plasuta mica). Deci le lasi sa fiarba cam 5 minute apoi lasi amestecul sa se raceasca. Cand s-a racit, strecori minunea si pui in alta cratita sau in vreun pahar imens ca sa iti fie comod sa iti torni continutul pe cap. Te speli cu sampon, dai cu balsam sau cu ce te dai tu de obicei cand te speli iar in final te dai cu acel "suc de nuci" pe cap, torni incet p tot parul si NU MAI CLATESTI, lasi asa. Daca vrei ca efectul sa fie si mai intens, poti sa iti bagi parul in cratita respectiva si sa stai asa vreo 10-15 minute. Se vad rezultate. Si daca nu o sa fie cum vrei tu din prima, continua la fiecare spalare.Si eu am procedat asa si am obtinut rezultate.

Ce am incercat chiar ieri a fost ceai negru (cumparat din supermarket) pliculete fierte in apa (cam 10-15 pliculete). Se procedeaza exact ca in cazul nucilor.

Deci daca vrei 100% natural, incerci astea, daca nu, si vrei ceva care sa dureze, incearca Casting Creme Gloss negru albastrui (nuanta 200 - http://www.lorealparis.ro/_ro/_ro/products/product-sheet.aspx?code=HCo1_21; nuanta 317 sa nu o incerci ca e un mov mov :-s am avut o colega care s-a vopsit si chiar era mov). Dar repet, culoarea va fi extrem de intensa, ca o vopsea.

Referitor la alte produse folosite nu stiu despre ce sa iti mai scriu ca aproape toate celelalte erau vopsele (si cu amoniac) si ai spus clar ca nu vrei vopsea. Ce am mai folosit si era fara amoniac a fost Garnier Color&Shine dar nu am obtinut culoarea pe care o vroiam. Nu spun ca nu e buna, nu am avut probleme ca mi se ia pe perna sau alte minuni doar ca nu m-a multumit pe mine culoarea.
Am scris cam mult :))
Sper sa te ajute.

2 răspunsuri:
| lumy4u a răspuns:

Nu cred ca exista nuantator negru-albastrui,decat vopsea,stai linistita ca nu iti arzi parul cu o vopsea,il arzi decat daca il decolorezi,asta da il distruge,dar daca te vopsesti,nu se intampla nimic, in ziua de azi exista vopsele foarte bune, parul tau va arata super lucios si va fi mai matasos dupa vopsire, daca te vopsesti la cateva luni, 3, 6 ca mai mult nu ai nevoie daca deja ai parul negru, nu patesti nimic crede-ma.eu folosesc palette negru albastrui spuma, e foarte bunhappy

| Flower02 a răspuns:

O metoda naturala de a inchide parul la culoare este sa il speli cu zat de cafea (chestia care ramane la fundul canii de cafea). Nuantatorul se duce dupa cateva spalari. Reflexe albastre nu prea stiu, poti incerca sa iti dai cateva suvite cu putin albastru de metil ( se gaseste in farmacii ) sau sa folosesti creta umeda si sa o ¨freci ¨de cateva suvite de par.
Sper sa mearga!