Pai.daca vrei ceva bun trebuie sa si platesti mult.Ti-l recomand pe cel de la L'Oreal Paris(nu l-am incercat dar toata lumea spune ca e super bun si chestii d-astea) si ti-l recomand pe cel de la Nivea tot la 70-80 de lei (asta e incercat de mine si e super buuun.Acopera bine cosurile fara sa se cojeasca si hidrateaza bine pielea)
Sper ca te-am ajutat!
Http://www.1001cosmetice.ro/produse/fond-de-ten au produse foarte bune poate te orientezi la ceva care s-ar putea sa iti placa. Sper ca te-am ajutat. App sunt reduceri acuma
Intră pe site-ul oriflame și uite-te în catalog. Sunt sigură că vei găsi unul care ți se va potrivi. De acolo mi-am luat și eu, dar nu mai știu cum se numește. Avea un capac negru... Chiar am uitat -.-
Depinde ce aştepţi de la un fond de ten! Dacă ai tenul acneic şi cu probleme atunci îţi trebuie un fond de ten cu o acoperire foarte mare.
Eu am un ten normal şi de obicei folosesc fonduri de ten cu acoperire medie!
Dar îţi recomand cu încredere:
Fondurile de ten de la Giordani Gold (Oriflame)
Fondul de ten Zero defecte (Yves Rocher)
Wake me up (Rimmel London)
Colorstay (Revlon)
Buna! Eu folosesc BB Cream de la Garnier, are acoperire medie, are o textura super usoara, nu are aspectul acela de masca(ceea ce ma bucura si pe mine), il folosesc de un an si e extrem de bun Eu l-am luat din Kaufland
kalakkas întreabă: