Bună.
Un șampon vitaminizant, un balsam fortifiant și o mască puternic hidratantă. O dată pe săptămână, înainte de spălarea părului masezi pielea capului cu ulei de ricin și lași să acționeze timp de 2 ore.
Pa, pa.
Eu folosesc sampon pentru cresterea parului de la Favisan. E pe baza de plante, insa nu iti pot spune nimic despre efectele lui pentru ca abia l-am luat si l-am folosit doar de 2 ori. Pentru sporirea cresterii parului, in noaptea dinainte sa te speli sau dimineata zilei cand te speli (daca te speli seara), iti poti masa scalpul cu ulei de ricin, apoi sa-l acoperi cu un batic pentru a-si face efect. Asta a functionat la mine.
Eu cu ajutorul Gazului am reusit multe:d...pare absurd?, probabil. dar m-am dat la radacina si putin pe lungimea parului cu un tampon de vata, jumatate de ora de asteptat su apoi clatit. Dar crede-ma a crescut in 2-3 saptamani mai mult decat as fi visat vreodata, plus ca s-a mai indreptat din toate punctele de vedere, firul de par e mai gors, are un luciu natural si restul o sa le descoperi si singura daca imi urmezi sfatul...cat despre sampon, poti sa folosesti ceva pe baza de plante, la un plafar vei afla mai multe
Nu stiu, sincer ce sfat sa iti dau ...ai putea incerca ceva de la cei de pe naturaplant.ro
Pentru cresterea parului se folosesc urmatoarele: revalid capsule 1 cp*3/zi, revalid sampon si revalid balsam. Tratamentul se aplica 3 luni. Rezultatele sunt extraordinare.
Bleed întreabă: