Cearcanele batele vina :-L, nici eu nu le suport si cum remediile naturale nu prea functioneaza m-am gandit sa le camuflez.
Corectoare Avon, Orifflame, Astor, Rimel, Maxfactor, L'oreal, pe toate le''am avut, ma gandeam sa il cumpar pe cel de la Benefit, acela sub forma de pasta. Dar m-am oprit la L'oreal, corectoru imi sta aruncat prin frigider, nu il mai folosesc de 2 saptamani.
Am inceput sa folosesc fardu mat de la seventeen pe post de corector, si a mers, nici nu se mai vad cearcanele si partea cea mai buna machiaju nu este distrus pentru ca acest fard rezista 15 ore perfect, mai mult nu stiu pentru ca nu am rabdare sa il urmaresc mai mult :).
Uite aici mai multe indicatii despre aplicarea lui : http://didiglamour.blogspot.com/......stay.html.
Eu m-am gandit sa le depigmentez, si folosesc unitone 4, sa iti zic sincer am cam oprit tratamentu deci nu am de ce sa zic ca vad rezultate. Ar fi o solutie depigmentarea deci.
Cremele pentru cearcane [ niciodata anti pentru ca anti inseamna ca nu exista problema ] sunt bune, mentin hidratarea pielii si in 3 luni se vede un rezultat dar trebuie sa fie si crema de " firma ". Deci nu te increde in nivea, gardier, gerovital etc.
Nu aplica niciodata crema in exces pentru ca iti " arzi " pielea, nici decum nu maresti sau grabesti eficienta produsului.
Cand te demachiezi rimelul il indepartezi cu apa si nu freci zona ochilor ci doar tamponezi usor pana la indepartare.
Crema o aplici seara in sensul acelor de ceasornic, ai grija ca la 11 sa dormi pentru ca atunci incepe procesul de refacere al celuleor, nu stiu foarte multe despre acest subiect ca nu m-am documentat am citit doar intr'o revista.
Spor la treaba :)).
Buna,eu folosesc un baton corector care mi le acopera perfect. Poti folosi un anticearcan sau metode naturale.masti,castraveti.Sper ca ti-am fost de folos:*
Cunosc multe persoane care au scapat de cearcane folosind produse de nutritie externa Herbalife (deci nu cosmetica), dar in afara de nutritie externa, foarte important este si somnul.
Daca esti din Ploiesti si ai peste 18 ani, te pot invita sa testezi produsele, altfel... poti citi despre ele pe www.nutrienti.eu (la nutritie externa)
Orice ora pierduta din somnul de infrumusetare are repercusiuni asupra sanatatii si stralucirii tenului nostru. Chipul capata o expresie obosita, ochii devin tristi, iar cearcanele nu intarzie nicio secunda sa-si faca simtita prezenta. Exista insa numeroase alte motive ce cauzeaza aparitia cearcenelor. Pe langa somnul insuficient, cearcanele mai pot semnala si o tensiune nervoasa neobisnuita, exces de amidon, lipsa vitaminei A, E sau a fierului sau chiar anumite probleme legate de glanda tiroida.
Percepute drept un dusman de temut al tenului proaspat si luminos, nu e de mirare ca am dori sa le indepartam odata pentru totdeauna. Iti propunem in acest sens cateva mici trucuri menite sa inlature cearcanele si sa redea ochilor tai stralucirea diminetilor odihnite:
-Atat pentru prevenirea cat si pentru tratarea cearcanelor, medicii nutritionisti ne recomanda o dieta alimentara formata din legume precum: spanac, urzici, ceapa verde, praz, morcovi, andive, salata verde. Consumarea acestor legume are rolul de a purifica sangele, inlaturand toxinele pe care le acumuleaza. In functie de calitatea si culoarea sangelui care iriga vasele din epiderma, cearcanele se vor deschide la culoare, devenind mai putin vizibile. In acelasi timp, incearca sa elimini din alimentatie pastele fainoase si dulciurile deoarece amidonul continut de acestea accentueaza cearcanele. Renunta de asemenea la mancarurile si bauturile prea sarate.
-Pentru estomparea cearcanelor, poti aplica dedesubtul ochilor comprese cu ceai de albastrele alternandu-le cu cele de musetel cald. Eficiente impotriva cearcanelor pot fi insa si compresele reci cu ceai de sunatoare. Pentru atenuarea cearcanelor, in zona de sub ochi mai pot fi aplicate si felii de castravete sau de cartof crud.
-De cate ori ai ocazia, nu ezita sa faci plimbari in aer liber intr-un usor mars fortat. Trucul este unul simplu si banal: oboseala fizica combate insomnia, inducand starea de somn, iar prin oxigenarea sangelui sunt eliminate toxinele, restabilindu-se astfel echilibrul arderilor.
-Efectueaza o serie de exercitii de respiratie in fata unei ferestre deschise. Fa un set de 5-10 inspiratii si expiratii de doua ori pe zi, iar apoi mareste ritmul treptat pana cand ajungi la un set de 20 de inspiratii si expiratii, efectuat tot de doua ori pe zi.
Buna! Poti incerca cu pliculetele de ceai de musetel, le scoti inainte sa pui zahar si le ti 5 minute pe ochi sau poti sa iti mai pui si felii de castravete proaspat. funda?
AlexandraMoldovan18 întreabă:
Urmalde întreabă: