Imi voi lua o pereche de blugi rosii, niste opincute bej, un tricou negru cu floricele mici si albe si o geaca bej subtire. Cat despre par mi-l voi ondula cu ondulatorul.
Eu imi voi lua niste colanti negri, cu converse negri cu sireturi albe, o bluza alba si o geaca de piele neagra +vesta(uniforma) de la scoala.
Eu imi iau o camasa alba,putin mai larguta, pe care o bag in blugi(albastrii), peste un sacou crem(e mei lejer, nu e genul ala de sacou foarte elegant), in picioare balerini crem si ca accesorii imi pun un lantisor din acela mai lung cu pandantiv.Parul il las liber(al meu e intins).Nu trebuie sa te stresezi foarte tare.E prima zi de scoala, nu termini liceul sau facultatea sa te imbraci nu stiu cum.
Salut eu sunt din Moldova scoala in tara mea se incepe pe date de 1 septembrie, eu atunci am fost imbracata intr-o rochita bej, cu pantofi cafenii tocul 6 cm, frizura a fost simpla parul ondulat! Fundita
În uniformă. Plus că nu ne pasă că tu habar n-ai cu ce să te îmbraci mâine la şcoală. La şcoală te duci ca să înveţi, nu să te etalezi/să scoli puţa colegilor tău finuţi cu sprâncene blond-roşcate/să faci parada modei. Nimănui nu-i pasă cum te îmbraci tu.
O bluza in genul la asta http://www.google.ro/......tp?/imgres dar fara puncte si de un albastru ca si cerul blugi simpli. opincute si parul mi-l indrept. Bafta in noul an scolar! :)
Un tricou negru, niste blugi albastri, conversi si cred ca o jacheta! Cat despre par...Mi-l prind intr-o coada.Nu sunt prea eleganta! :-P