| Tortcufructe a întrebat:

Buna fetelor! In ce haine va imbracati maine la festivitate la scoala si ce frizura va faceti? Va rog fara raspunsui tampite, de genu':in haine, etc.Eu habar n-am in ce haine sa ma imbrac

9 răspunsuri:
| MariiMelon a răspuns:

Imi voi lua o pereche de blugi rosii, niste opincute bej, un tricou negru cu floricele mici si albe si o geaca bej subtire. Cat despre par mi-l voi ondula cu ondulatorul. happy

| Picaturi1de2apa3 a răspuns:

In uniforma! straight face

| Pisiiiii a răspuns:

Eu imi voi lua niste colanti negri, cu converse negri cu sireturi albe, o bluza alba si o geaca de piele neagra +vesta(uniforma) de la scoala.

| justroro a răspuns:

Eu imi iau o camasa alba,putin mai larguta, pe care o bag in blugi(albastrii), peste un sacou crem(e mei lejer, nu e genul ala de sacou foarte elegant), in picioare balerini crem si ca accesorii imi pun un lantisor din acela mai lung cu pandantiv.Parul il las liber(al meu e intins).Nu trebuie sa te stresezi foarte tare.E prima zi de scoala, nu termini liceul sau facultatea sa te imbraci nu stiu cum.

| Skumpete a răspuns:

Salut eu sunt din Moldova scoala in tara mea se incepe pe date de 1 septembrie, eu atunci am fost imbracata intr-o rochita bej, cu pantofi cafenii tocul 6 cm, frizura a fost simpla parul ondulat! Fundita

| Crucified a răspuns:

În uniformă. Plus că nu ne pasă că tu habar n-ai cu ce să te îmbraci mâine la şcoală. La şcoală te duci ca să înveţi, nu să te etalezi/să scoli puţa colegilor tău finuţi cu sprâncene blond-roşcate/să faci parada modei. Nimănui nu-i pasă cum te îmbraci tu.

| Alexa843 a răspuns:

O bluza in genul la asta http://www.google.ro/......tp?/imgres dar fara puncte si de un albastru ca si cerul blugi simpli. opincute si parul mi-l indrept. Bafta in noul an scolar! :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frizuri, auzi laughing. Prinde-ti parul in coada, o camasa, un blug, opincute sau ce mai vrei si pa. Te duci la scoala, nu la parada.

| MissVamp a răspuns:

Un tricou negru, niste blugi albastri, conversi si cred ca o jacheta! Cat despre par...Mi-l prind intr-o coada.Nu sunt prea eleganta! :-P