| elena_6631 a întrebat:

Buna fetelor! in sezoul asta rece buzele mele se usuca ingrozitor si au un aspect groaznic. nu ma pot da nici cu gloss deoarece mi se aduna tot la un loc pe buze si arata foarte urat. cu ce le pot hidrata?

12 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Cu strugurel.

| Unique a răspuns:

Cu ulei incins de masline

| AndrogynBeauty a răspuns:

Strugurel de buze. Există unul de la Liposan - Hydro Care, foarte bun. Eu mai folosesc şi unul cumpărat de la Alcampo (Auchan), Stick Labios se numeşte, dar eu îl iau din Madrid, s-ar putea în România să fie sub altă denumire. Ah, şi ar mai fi Extra Volume Lipgloss de la Kiko, foarte foarte bun, dar să nu-l dai în exces. Hai că soluţii sunt!

| Bubbles a răspuns:

E la AVON o crema mititica de buze adica are 7 ml... e buna

| Aiicha a răspuns:

Seara inainte sa te culci foloseste miere de albine pentru a-ti hidrata buzele.Incearca sa nu mananci mierea, ci las-o sa se absoarba in piele.Foloseste aceasta masca ori de cate ori poti.In timpul zilei foloseste un balsam de buze (cele de la nivea sunt foarte bune)

| zacrazy a răspuns:

Da-ti seara cu crema de galbenele (din abundenta). Repeta de 3-4 ori pe saptamana si nu o sa mai ai problema asta la fel de des.

| KittiBăă a răspuns:

Ulei de masline

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te dai cu gloss, te poti da cu un ir transparent sau cand esti acasa te-ai putea da cu crema de galbenele(asa fac si eu cand ni se usuca buzele si functioneaza)

| overdose90 a răspuns:

E bine sa folosesti ceva de genul crema sau balsam pentru ca pe buzele uscate glossul si maaaai ales rujul se voi strange.

Poti incepe printr-o exfoliere, cu o periuta de dinti. Adica atunci cand iti speli dintii, da putin cu periuta si pe buze. Instantaneu, le va face mai fine. Nu trebuie sa apesi. Apoi da-te cu niste miere, sau o crema cu galbenele.

Cel mai bine ar fi sa iti cumperi o crema cu galbenele(se gaseste in cutiute mici) dintr-un plafar sau dintr-o farmacie, e si mai ieftina, si sigur nu se va strange pe buze, plus ca le va da putin luciu. sper ca te-am ajutat happy

| DeeaLove08 a răspuns:

Si eu le aveam asa.foloseste strugurel de la nivea-( hydro care). eu de cand il folosesc nu mai am probleme

| Lllllllllll a răspuns:

In loc de balsam de buze, incearca sa folosesti din cand in cand ulei de masline. Inmoaie un disc demachiant in ulei si sterge-ti incet buzele. Este mai hranitor decat orice produs din comert si mult mai natural!

Pentru buze crapate si dureroase, mai ales in sezonul rece, poti folosi cu incredere si uleiul de catina. Il gasesti la orice magazin cu produse naturiste si promite sa faca minuni cand este vorba de astfel de afectiuni. In plus, uleiul de catina poate fi folosit si vara, pentru ca este un excelent protector impotriva radiatiilor solare.

Pentru a intensifica nuanta naturala a buzelor tale, dar si pentru a le face mai catifelate, te poti folosi de petale de trandafir. Cateva petale rosii de trandafir, taiate marunt, amestecate cu o lingurita de caimac de lapte proaspat si aplicate pe buze, iti vor da o culoare naturala si foarte placuta. Acest truc poate fi folosit cu succes mai ales inaintea unei petreceri, atunci cand vrei sa fii mai atragatoare. Poti de asemenea sa amesteci aceasta pasta din petale de trandafiri cu putina smantana si sa o aplici seara, 10-20 de minute pe buze, ca hidratant natural. Va avea acelasi efect.

Orice ai face pentru frumusetea ta exterioara insa, nimic nu va da rezultatele dorite, daca nu vei compensa avand grija de corpul tau. O dieta sanatoasa si echilibrata, odihna, dar si sportul si consumul suficient de apa sunt primele masuri pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand ai o problema legata de aspectul tau.
( Sursa : divahair.ro )

Bafta! ( si inca ceva, nu uita de balsamul de buze pe care il vei purta zilnic la tine! )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maseaza usor buzele cu periuta de dinti(pentru a indeparta pielea moarta)si aplica in fiecare seara inainte de culcare un strat gros de balsam de buze.Folosescte luciu sau balsam si cand iesi din casa, pentru a avea buzele protejate. Daca sunt crapate, se vor repara mai repede daca aplici ulei de masline.Cand esti acasa, poti folosi si miere sau crema de galbenele(nu contine chimicale, hidrateaza bine si previne imbatranirea pielii, putand fi folosita fata probleme la orice varsta).