Wow! Parca vorbesti si despre mine Si eu primavara trecuta am inceput sa-l indrept, vara trec mi-am facut suvite blonde si la un moment dat parul nu statea mai mult de o ora intins. Si eu il am tot ondulat. Eu zic sa renunti o vreme la placa, eu asa fac, nu l-am mai indreptat de cand a inceput vacanta si am tuns varfurile ft arse. Asa trebuie sa faci si u, nu ai alta solutie
Bafta:*
Singura solutie este sa iti schimbi o vreme look-ul ca nu moare nimeni(cine te vrea te place si asa)te tunzi putin nu f.mult si incearca sa te vopsesti neagra o sa ti se regenereze iti faci masti naturale, si lasi placa. daca te incapatanezi dupa o sa fie prea tarziu crede-ma o sa fii nevoita sa il tai tot PLACA SI DECOLORANTUL DISTRUGE
Cel mai bine ar fi sa-l tunzi, daca nu vrei macar tunde-i putin varfurile si vopsesteti-l (cel mai bine culoarea naturala)
Nu inteleg, cele care il au ondulat il vrea drept, cele care il au drept il vor ondulat
Sfat prietenescrobabil ca iti place sa ai parul drept, stiu cum e, dar uite eu m-am invatat si placa sta undeva intr-un sertar, o mai folosesc din cand in cand si sa stii ca parul a inceput sa se mai invioreze
Eu zic sa lasi asa paru.si daca ai suvite cu par ondulat s-ar vede frumos...nu stiu.acum ca nu te cunoscsa-mi dau o parere
DaciaRomania întreabă: