| gabb a întrebat:

Buna fetelorstraight face luni am fost la salon si mi-am dat mustata jos cu ceara calda. Dar nu inteleg de ce mi. a crescut atat de repede mustata. Nu m. a facut tipa aia bine? Nu a fost buna ceara? Sau salonul nu a fost unul de calitate? Mi.am cumparat benzi de ceara de la camil. Mama mi. a spus sa astept inca 3 saptamani dar va dati seama ca va creste. Ce sa fac? Nici nu as vrea sa mi. o dau jos atat de repede. Nu inteleg de ce a crescut asa de repede. se cunoaste cum cresc firele. Pfff. Va rog ajutati.ma! P. S.: Am 14 ani.

5 răspunsuri:
| Codruta a răspuns:

Draga mea @Casandra nu toti suntem la fel mai ales in privinta asta... unele au mai multa altele mai putinawinking si gabb poate ca nu a fost chiar asa buna ceara si nu ti-a scos-o cu radacina... poti sa iti smulgi cu penseta firele care se vad mai tare dar in niciun caz sa nu te mai faci odata cu ceara pentru ca este prea repede si o sa iti creasca din nou :*:*

| Casandra a răspuns:

Cat de mare mustata puteai s ai la 14 ani...si eu am 14 si nu am deloc...mai bine lasa-i asa cum era,era din cauza hormonilor, acum va trebui mereu sa ai grija, pentru ca mereu iti va creste

| JustDareToDream a răspuns:

Poti sa o dai jos cu benzile cumparate, nu e nevoie sa astepti 3 saptamani.

| gabb explică:

@Casandra era foarte vizibila.

| gabb explică:

Era foarte vizibila!