| Helene a întrebat:

Buna fetelorhappy
M'am dat cu oja neagrahappy pe unghii si nu prea imi place.
Am ramas fara acetonasadsi nu am magazine prin preajma, sunt doar magazine mari.
Cu ce altceva as putea sa steg.:-s
x_x
Please helplove struck!

14 răspunsuri:
| TwixulDrept a răspuns:

Incearca cu niste lapte demechiant sau cu spirt. Nu stiu daca merge dar... big grin
daca nu, asteapta sa se usuce bine si de la cuticule impinge asa cu unghia sa se ia

| candydream a răspuns:

Cu parfum. Eu am scapat un recipient cu oja cand eram mica.Era oja mamei dar nu asta a fost problema ci ca sa varsat pe gresie.Si cum nu aveam acetona si era cantitate mare de oja am dat cu parfum care contine alcol.

| IrinaAndreea a răspuns:

Buna! Incearca sa te mai dai o data pe deasupra cu oja (nu conteaza culoarea ), apoi sa stergi repede cu o hartie sau servetel umed. Dupa aia poti sa-ti tii mainile in apa calda cateva minute, ca sa se mai ia negrul. Dar mai bine te lasi asa pana faci rost de acetona. :-s

Răspuns utilizator avertizat
| AliceAliceAliceAlice28 a răspuns:

Pai cu lac ...te faci cu lac si te stergi repede,si tot asa pana merge cu totu,mie imi e de folos solutia asta,fundita?

| PeeWeeVi a răspuns:

Cu diluant dar sa nu fie puternic sa fie foarte slab, si eu m-am sters cu diluant cand nu aveam acetona.Ma rog s-a intamplat de foarte putine ori da nu conteazalaughing
Sper ca te-am ajutat, bye!

funda:*?

| Andra_3307 a răspuns:

Si ce daca sunt magazine mari? pleci la un magazin si iti cumperi acetona:p.ai mai putea sa stergi cu diluantlaughing))))))) eu am patitlaughing apoi spala-te repede pe maini ori imprumuta de la cineva acetona:p succes:p

| oareux a răspuns:

Am auzit pe cineva care s`a sters cu spirt si cub otet.
Nu stiu cat de bine merge.big grin
Da poti incercawinking

| Onitzz a răspuns:

Cu dialuant :-D

| alexandra_4363 a răspuns:

Fi atent aici ca si eu am trecut prntr-o faza din asta si a fost destul de urat. Stii cum am rezolvat? Am luat putina vata sau niste discuri din alea demachiante, am aplicat pe unghiile facute deja dezastruos oja, am lasat 3-4 secunde ai am sters si tot asa. Asa am reusit sa scap de tampenia facuta.

| ZâmβέŤ a răspuns:

Parerea mea este sa te stergi ca spirt happyhappy.
Altceva nu mai stiu. te-am ajutat ca raspunsul meukiss

| IusanLivia a răspuns:

Da si tu de mai multe ori cu oja aia, ca sa nu fii nevoita sa iti stergi unghiile. Iar cand mergi la magazin sa cumperi fel de fel de lucruri, ia-ti si acetona.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda poti sa iti dai cu oja iei hartie apoi stergi repede sa nu se usuce la mine a mers succes!big grin

| onlychengs a răspuns:

Chiar acuma folosesc tehnica asta. Cu o alta oja{preferabil lac]... Pai dai un strat subtire de oja si numeri repede pana la 10-20. Apoi cun un servetel umed stergi repede repede oja si gata daca nu s-a dus de tot mai incerci odata. Este foarte util in momen te de criza.(cand n-ai acetona)