Heii`a¥
Păi după ce faci baie usucă`ți puțin părul.Să fie semi un. Folosește bigudiuri de care vrei depinde de mărimea buclelor dar recomanadt să folosești medii pentru bucle, deoarece ale mici ți`l fac prea creț.Și dormi așa până dimineață când e dai jos.
Altă metodă:Îți faci codițe împletite după ce te speli pe cap la ții 2 ore, le dai drumul, iar dupăia te ajuți de peria rotundă și folosești în același timp și uscătorul că să se usuce și părul(P.S:prin me asta trebuie` să te speli pe cap dimi)
Baftă:*`
Pune-l pe niste bigudiuri medii diseara (pe parul semi ud) si lasa pana maine dimineata. Iti garantez ca vei avea niste bucle minunate!
Ma bucur ca te-am putut ajuta. Funda? :*
Iti faci bigudiuri dupa ce parul este ud... daca ai, sau cu puepten rodund si cu uscadorul ceea ce nu cred o sati prea iasa. Bafta!
Raspunsul meu este intarziat, dar sper sa te ajute, fa-l cu placa pentru ca rezista daca faci in felul urmator : iti "rulezi" parul pe placa si te duci incet cu placa in jos, daca ti-a reusit il dai cu spuma sau cu fixativ, asa vreau eu sa mi-l fac maine, sau daca nu ma duc la cineva care stie sa faca parul asa si saa ma invete good luck!
Buna! poti sa faci in felul urmator doar ca iti va lua ceva timp iei cate o suvita de par o rulezi pe un creion si tii placa pe creion iese super fain la urma il poti da cu fixativ. sper ca ti-am fost de ajutor