Bună.
Riscul să faci infecție locală, să te contaminezi cu virusul hepatic B/ C, etc.
Pa, pa.
Buna.
Pe mine m-a durut destul de tare, dar cred ca depinde de fiecare cat de mult suporta durerea.
Cam o saptamana pana se vindeca, nu poti sa stai pe burta, sa dormi ( eu doar asa dorm, deci a fost un chin sa nu pot sa dorm pe burta) si nu poti sa te apleci sau sa faci abdomene.
Eu ma dadeam in fiecare zi timp de o saptamana cu iod ca sa nu se infecteze.
Riscuri sunt, sa se infecteze, de aceea trebuie sa ai mare grija la ce salon iti faci piercing-ul, ce cercel o sa folosesti ( de preferat de argint) si cat de mare ai grija de el ( spalat cu regulalitate si ingrijit).
Buna, nu te ingrijora, asa am fost si eu ), da te doare atunci pe moment si dupa aia putin...ti se poate infecta, dar foloseste mereu dar mereu apa oxigenata, si mie mi s-a infectat am folosit ceva crema de la farmacie si apa oxigenata si mi-a trecut, nu ai voie sa stai excesiv la soare si in apa vreo 3 luni... eu am stat si la soare si in apa. oricum atunci mi-a parut rau ca mi-am facut, dar acum sunt foarte, foarte multumita, si ma bucur ca am facut pasul asta, un corp cu piercing arata mai bine! Cred ca il am de vreo 3-4 ani.