Mama mea lucreaza la o farmacie Dona si iti pot spune ca zilnic vin persoane cu aceeasi problema si cu multe altele fiind inebunite dupa cresterea rapida a parului, a unghiilor, a genelor si toate au auzit de ulei de ricin! Nu ajuta la nimic, atata timp cat iti dai cu ulei in cap crede-ma nu merita. Am incercat si eu astfel de produse si mi-am intrebat mama care mi-a spus ca parul nu creste mai mult decat este el in general... Uleiul de ricin nu este bun nici pentru unghii, nici pentru cresterea parului si nici pentru cresterea genelor. In plus, ca sa ai un par bogat si sanatos trebuie sa duci o viata cat mai sanatoasa, sa ai o dieta normala [ nu sa te infometezi ] dieta sa constea in : salate; mancare facuta in casa; fructe, fara produse din comert! De obicei astea sunt utile pentru cresterea parului reusind sa il fac mai lung cu aproape 2 - 3 cm. Tine minte! Toate sfaturile de pe internet nu sunt utile. Parul tau va creste atat cat va fi nevoie In schimb, decat sa iti dai cu toate porcariile pe par si sa ti-l strici incearca sa mergi mai des la frizer pentru prevenirea varfurile despicate. Mai bine sa ai un par sanatos si frumos decat lung si ars s-au mizerabil :*. Sper ca te-am ajutat! Funda?
Eu sunt curioasa daca cei care spun ca l-au incercat si il recomanda l-au incercat cu adevarat eu il folosesc de 4 luni si chiar mi-am pus sperante, NU ajuta la cresterea parului, el face doar ce scrie pe ambalaj(adica intareste radacina firului de par) si nu imi mai cade parul ca inainte.Parul in schimb creste normal, adica 1 cm pe lume.NU exista practic nimic care sa accelereze cresterea parului si am incercat multe asa-zise metode....sorry
Cum sa iti spun acel ulei nu stiu cat de mult ajuta la crestere dar eu stiam ca e pentru ca firul de par sa fie mai gros si des!
Uite aici modalitati de crestere a parului:
http://www.sfatulmedicului.ro/......ului_10395
http://viataverdeviu.ro/10-sfaturi-pentru-cresterea-parului/
Funda?
Incearca lotiunea cu petroleum de la gerovital sau ulei de ricin cu ulei de masline si cu doua galbenusuri de ou inainte de spalare! de asemenea si masca cu placenta de la kallos ajuta la cresterea parului! Bafta
La mine a dat rezultate. Dar sa nu te astepti sa creasca mai mult de 1 cm jumatate-2(depinde) daca spui ca iti creste greu. daca folosesti placa sau uscator, renunta si la ele, si da-te de vreo 3 ori pe saptamana. il lasi o noapte pe par sa actioneze si dimineata te speli pe cap. sper ca te-am ajutat.
AncutssaM întreabă: