| Katherineeeeeeee a întrebat:

Buna fetelor happy sper sa ma ajutati si pe mine, am citit intr-un articol ca daca te dai seara si il lasi pana dimineata pe par [si scalp] cu ulei de masline ajuta la cresterea parului si il repara.
Voi ati incercat? daca da, in cat timp se vad rezultatele?
funda pentru cel mai bun raspuns :*

3 răspunsuri:
| Lyndsey a răspuns:

Da, am incercat si am fost foarte multumita. Te dai cu ulei de masline timp de o saptamana o sa vezi ceva diferente...si apoi nu mai ai treaba doua saptamani :*.

| bebelusha93 a răspuns:

Buna! este bunicel si uleiul de masline, dar mai bine incearca tratamentul cu petrol de la gerovital.Costa in jur de 16-17 lei si il gasesti la farmacie sau kaufland. Da rezultate garantate. Faci un tratament de a saptamana, te dai seara si te speli dimineata.Eu am incercat uleiul de masline, inainte sa fac baie cu vreo jumatate de ora si dupa mi-am facut baie.Nu am fost foarte multumita, am avut parul cam gras, si dupa nu am mai incercat.

| Pysko13 a răspuns:

Da uleiul de masline ajuta la repararea parului si la cresterea acestuiea.Eu in fiecare saptamana ma fac sh e chiar foarte bun, bineinteles rezultatele nu se vad imediat dar in timp ai sa observi rezultatele:*