| AnotherGirl a întrebat:

Buna fetelor! :*

Stiti metode sigure prin care as putea slabi cam 2 kilograme intr-o luna? (nu mai mult de 2/2, 5); sfaturi pentru reducerea caloriilor etc.

Multumesc anticipat :*

4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Datorita faptului ca au un continut bogat in fibre, merele te ajuta sa iti mentii silueta, normalizeaza greutatea si, in functie de fenolii antioxidanti pe care ii contin in coaja, merele te pot proteja chiar si de radiatiile ultraviolete in zilele calduroase de vara!

Salata verde are 22 de calorii/ 100g. Nu-i de mirare asadar ca este recomandata in majoritatea dietelor. Salata stimuleaza metabolismul si iti intensifica tranzitul intestinal, fiind cunoscuta si pentru efectele ei benefice asupra ficatului ori chiar a unor glande endocrine. Contine multa vitamina C si B6, dar si nutrienti care iti mentin sanatos sistemul imunitar.

O jumatate de grapefruit in fiecare dimineata pe stomacul gol te poate ajuta sa slabesti. Desigur, daca acest „ritual" este combinat cu o dieta echilibrata si multa miscare. Grapefruitul scade nivelul colesterolului din sange, iti protejeaza inima si arterele si previne cancerul.

Daca vrei sa slabesti atunci ar trebui sa mananci multe salate proaspete. Dar nicio salata nu pare completa fara niste feliute de ridichii de luna, nu-i asa? Ei bine, ridichiile sunt o sursa bogata de calciu, magneziu si vitamina C si au foarte putine calorii asa ca te poti bucura de ele fara restrictii!

Poate cele mai aromate dintre fructele rosii, ciresele si capsunile sunt surse importante de vitamina C (aprox. 15 mg/ 100 g) si au proprietati diuretice, care le fac indispensabile in curele de slabire.

Castravetii contin vitamine si minerale din plin si te pot ajuta sa slabesti pentru ca sunt niste legume usoare, care contin aproximativ 10 calorii/ 100 g. In plus, foarte bogati in apa si potasiu, castravetii au proprietati diuretice si depurative. Vara, cand simti ca afara este prea cald si vrei sa te racoresti, incearca apa cu felii de castravete! Cateva feliute proaspete de castravete intr-un pahar cu apa rece te vor revigora garantat!

Cu un continut de apa de pana la 95%, pepenele rosu este alegerea ideala daca vrei sa slabesti rapid cateva kilograme pe timp de vara. Sarac in calorii, pepenele contine in schimb multe vitamine si te ajuta sa lupti impotriva constipatiei ori a acneii. Citeste aici mai multe detalii despre cura cu pepene rosu si beneficiile acesteia.

| Năpârlici a răspuns:

Incearca sa reduci zaharul si painea si sa faci exercitii fizice mai dese (nu mai folosii liftul daca stai la bloc) si nu manca dupa 6 seara decat fructe in cantitati mici. Mi se pare absurda infometarea si sa incepi o dieta pentru 2 kg. Cauta pe net niste exercitii fizice, mergi pe jos si urca si coboara scari, nu manca dulciuri, produse de patiserie si paine si ai sa vezi ca vei reusii! Vreau sa ma anunti daca merge (in caz de vrei sa urmezi ceea ce ti.am zis). Eu una zic ca nu este o metoda drastica si asa te poti si mentine daca doresti. Bafta!

| DeeaLove4 a răspuns:

Pai pe scurt iti explic cam tot.Si eu sunt foarte hotarata sa slabesc.Am inceput deja cu diferite ex pentru abdomen plat etcchatterboxProblema este unde Vrei tu sa slabesti ai destule metode:
-Poti merge la sala
-Poti sa tii o "dieta"(Nu drasticastraight face)
-Sa nu mananci dupa ora 18:00 decat fructe sau legume(eu am slabit 3 kg intr-o luna cu astabig grin)
-Si sa faci niste ex care te pot ajuta enorm fara ca tu sa-ti dai seama:*
Succes:X

| JokErULl a răspuns:

Pai in primul rand poti face niste sport dar mai sigur mananci oua de prepelita si peste!