Daca te decolorezi de catea ori si dupa te vopsesi iti va iesi nu pui culoarea blonda pe brunet pentru ca va iesi numai la radacini unde il ai natural!
Nu ai cum sa devii peste noapte din bruneta, blonda, numai daca nu mergi la salon si iti decoloreaza parul, fapt care iti va distruge parul, il va arde, si nici asa, vopseaua nu ti se va prinde uniform, frumos. Eu iti recomand sa ramai bruneta dar daca vrei neaparat sa te faci blonda, de ce nu iti faci suvite? Arata bine suvitele blonde pe par brunet. Daca nu vrei asa, deschide-ti culoarea parului treptat. Te faci satena, apoi saten deschis, apoi castaniu sau un blond inchis, si tot asa. Eu de un an ma tot vopsesc si abia acum am ajuns de la un saten inchis la un blond masliniu. Daca te vopsesti acasa iti recomand vopseaua Kallos sau L'oreal. Eu folosesc atat acasa cat si la salon, vopsea Kallos. Dureaza foarte mult pe par, nu curge si spre deosebire de alte vopsele, culoarea se prinde destul de ok.
Am avut suvite, chiar si acum am partea de jos a parului blonda dar fetele de la salon au folosit decolorant, si mi-au distrus parul
AnaisAnais15 întreabă: