| popescucarmen43 a întrebat:

Buna fetelor! UN tratament pentru unghii? mai exact pentru crestere,momentan folosesc feminohelp dar am o nelamurire, unghiile mele le-am ros din carne deoarece am avut un tic si incerc sa nu le mai rod..acea particica alba numita semiluna nu mi se vad la toate unghiile, daca imi vor creste unghiile mi se vor dezvolta? adica mi se va vedea si semiluna?

Răspuns Apreciat de Editori
| IsabelaIssa a răspuns:

Draga mea, solutia pentru a-ti creste unghiile, este sa nu le mai rozi. Primul pas daca te tii de el o sa fie bine. Doar apa face ca unghia sa creasca mai rapid, nu uleiuri, lamai si alte alimente ori tratamente. Apa in exces de asemenea dauneaza - subtiaza unghia fiind unul dintre cei mai puternici dizolvanti. (nimic in exces nu e bun). Poti folosi tratament sau lac, oja normala, oja semi, gel, pentru a le tine acoperite. Odata acoperite sunt mai rezistente si pot creste in voie. Asta nu inseamna ca vreuna din cele enumerate le va face sa creasca. Tu trebuie doar sa astepti cumintica. happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa folosesti usturoi, unghiile cresc mult mai repede daca il folosesti de minim 3 ori pe saptamana - ajuta si la prevenirea exfolierii unghilor si le intareste. Il cureti, il pisezi si iti masezi unghiile cu el pana se usuca. Atunci cand s-a uscat aplica putin ulei de ricin (eu sar peste pasul asta, poti sa-l aplici usor incalzit - lasi sticla intr-un bol cu apa calda cat iti masezi unghiile cu usturoi ) si maseaza bine unghiile, stai cu el 5-15 minute. Dupa prima utilizare eu imi simt unghiile mult mai tari, dupa o saptamana sunt arme albe. :))

Tratamentul de la Evelin l-ai incercat?
https://www.emag.ro/tratament-unghii-8-in-1-eveline-espa8in1/pd/DP1D23BBM/

Ca sa-ti protejezi unghiile dupa ce cresc ia-ti lacul de unghii de la farmec nr 300 - este un nude cu o tenta de roz pal foarte discret. Este cea mai rezistenta nuanta de la ei, imi rezista o saptamana daca spal zilnic vase/sterg praful etc si doua saptamani fara sa fac treburi casnice. Si in a doua situatie nu se ciobeste la varfuri, doar se vede unghia crescuta si devine putin inestetic. Cand speli, stergi praful etc. foloseste manusi nepudrate din nitril ( le gasesti in majoritatea farmaciilor ) :
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10024132

| Roxy5199 a răspuns:

Eveline 8 in1