Pai daca iei pastile iti dereglezi organismul... Exista o solutie Clorocalcin care iti opreste ciclul, dar nu de tot. Doar ca iti curge foarte putin si are vitamina K In rest nu ai ce sa faci, eu zic sa nu iei medicamente pentru ca au reactii adverse (stiu din propria experienta)
Te pup, funda?
Si eu am incercat asta prin frageda tinerete :D...dar, vesti proaste: nu exista un asemenea medicament :D n-ai decat sa incerci si cu vitamina K dar vei vedea ca e degeaba :D reduce din hemoragie, dar tot ramane destul.
Singura solutie sunt anticonceptionalele, luate sarind peste perioada de pauza, insa cum tu nu faci deja tratam. cu anticonceptionale, iarasi - degeaba. Dar e bine sa retii;) _______ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
Orice contraceptiv are actiunea asta, de a-ti intarzia ciclul daca vrei. Trebuie doar sa sari peste pastilele oarbe. Dar nu il lua aiurea, intreaba-ti ginecologul. Eu iau Yasmin, dar la recomandarea medicului.
Si eu ar fi trebuit sa merg saptamana viit la o statiune cu apa termala si atunci imi vin si mie musafirii. asa ca trebuie sa merg saptamana asta. si e mai frig.dar am mai auzit ca unele fete folosesc o.b. -uri si in bazin(apa). si nu ai probleme
Orgametril tablete, una din actiunile medicatiei :Amanarea menstruatiei: tratamentul cu o tableta pe zi va incepe cu 2 sampamani inainte de data presupusa a menstruatiei. Daca tratamentul incepe cu mai putin de o saptamana inainte de data presupusa, doza va fi de 2-3 tablete pe zi. In acest caz o intarziere mai mare de o saptamana este nedorita. Daca tratamentul incepe mai tarziu creste riscul de sangerare. De aceea, tratamentul nu trebuie inceput mai tarziu de 3 zile inainte de data presupusa a mestruatiei.
Mai poti lua vitamina K, este un anticoagulant.
Cel mai bine e sa intrebi macar medicul de familie daca poti lua aceste medicamente. Daca esti sanatoasa din punct de vedere medical v-a intelege problema si ti le va prescrie.
Deci,exista o solutie injectabila, doar ca nu stiu cu cat timp se amana, nu stiu sigur denumirea dar intreaba farmacista sau cauta pe net Vitamina K
Salut, sunt baiat dar stiu nu te iau la misto, naspa de tine.
Laxative, intarzie ciclul de la 2-3 saptamani.
Intreab-o si pe farmacista.
Cel mai bine e sa mergi la doctor.Nu poti lua pastile de capul tau .
Poti bea niste alcool am auzit ca il incetineste, chiar il intarzie.
Noroc!
Buna. Pentru ce vrei tu nu e nevoie sa dai bani la doctor sau farmacie (cel putin nu acum): ramai insarcinata. Cauti un coleg de scoala, si in 5 minute te rezolva in baie - practic rezolvi problema in recreatie, nici macar nu trebuie sa intarzii la ore si mai e si moca.
Cu siguranta o sa-ti intazie ciclul iar cu ideea de chiuretaj oricum ar trebui sa te obisnuiesti cat de repede posibil (deduc asta din musafirii, care nu este "musafirul", deci PTTR). Nu vreau sa comentez alegerile oamenilor, personal consider ca ar fi pacat sa nu avem si specimene ca tine - sa nu mai poata un pedofil onest sa-si fac un hobby... ceeeee dreeeeacu dom'leeeeee.
Scuze, dar vad ca tu vrei sa dereglezi normalitatea.Cred ca exista ceva pastile si la farmacie pentru asta sau alte metode...mai bine consulti un farmacist sau medic ginecolog...desi nu cred ca o sa te sfatuiasca nimeni sa faci asa ceva
Buna. Dc nu incerci Ob-urile? Sunt destul de bune. Adica nu te jeneaza si te simti destul de Ok cand le folosesti
Http://www.csid.ro/health/cu-menstruatia-in-concediu-2743424/
este un site unde poti vedea cu ce poti intarzia si efectele fiecarei solutii. Sper ca am fost de ajutor. Bafta!