| Ritsuko a întrebat:

Fetelor va intreb pe voi :
Ati folosit pana acum CREMA depilatoare? E eficienta? Se poate sa ma irit urat sau sa nu functioneze? Ce crema depilatoare ati recomanda?
Eu nu am folosit deloc aceasta "metoda " si de aceea va intreb.

Răspuns Câştigător
| Bluefighter a răspuns:

Nu îţi recomand crema depilatoare, nu irită, însă nu depileaza prea bine si înmulţeşte părul. Îţi recomand un depilator electric care smulge.

6 răspunsuri:
| GabrielaIoana a răspuns:

Eu numai crema folosesc de vreo 4 ani. O cumpar pe cea de la Farmec nu ma irita deloc si isi face bine treaba. Nu este nici scumpa.

| AnnaaaMaria a răspuns:

Eu am folosit pana acum crema de la Farmec pe care am dat vreo 11 lei. Avantajul ei fata de lama este ca nu te iriti. Dupa parerea mea, o poti folosi doar ca solutie de urgenta in caz ca nu ai timp sa te faci cu epilatorul sau cu ceara. Firele cresc mai repede si mai dese.iar mirosul cremei este groaznic

| OanaSiCamAtat a răspuns:

Am incercat, nu te sfatuiesc sa faci greseala asta si tu. laughing Raman bubite rosii pe piele, te mananca ingrozitor, daca e vara si transpiri iti vine sa te tarasti si multe altele. Mai bine incearca un epilator electric care sa-ti smulga parul *asa parul se si rareste si dureaza mai mult pana va creste din nou* sau epilare definitiva *costa mai mult, dar merita*. Funda? puppy dog eyes

| roxanaandreea a răspuns:

Hei! Da, am folosit crema depilatoare. Da, este eficienta (cu toate ca parul creste cam la fel de repede si urat ca atunci cand il iei cu big-ul). Se poate sa aiba efecte nocive asupra pielii tale daca este deja iritata sau ai vreo rana de vreun fel. Eu iti recomand crema depilatoare de la Farmec. Good luck with that! happy

| Iulia_Iuliana_2000 a răspuns:

Eu am folosit si inca folosesc crema depilatoare.Am incercat crema Farmec care este foarte buna si nu am nicio problema.Ca sa nu te iriti incerci pe o parte a pieli.etc scrie pe el cum sa nu faci vreo prostie.Incearca si Veet, dar nu zic ca este buna fiindca nu am incercat. Sper ca te-am ajutat.

| Andra66 a răspuns:

Din experienta mea eu îţi zic sa nu încerci.
In primul rând nu e deloc eficienta (rămân multele fire neatinse ) si oricum o sa îţi reapara foarte repede :-(
In al doilea rând, miroase groaznic... Chiar nu merita, poate sa încerci doar pentru mustaţă...
Acum dacă te încântă ideea poți să o testezi tu singură;-)kiss