De pe piata Veet de la Oriflame Silk
mai ieftine sunt Elmiplant si Farmec si destul de bune
Crema Veet doar ca mai vine folosesti ceara pentru ca orice crema tiai cumpara, ea rupe firul de par si nu il smulge de la radacina si apoi o sa iti creasca firul tot mai mare si mai gros, o sa ai probleme cu el si s-ar putea sa iti creasca fire de par si sub piele. Deci mai bine incearca ceara sau benzi! Mult succes.
Eu una n-as recpmanda crema depilatorie pentru ca are cam acelasi efect ca si lama.Cel mai bine, chiar daca e dureros, este sa te depilezi cu ceara.Cel putin o saptamana scapi de griji)
De curand am schimbat crema
pana acum foloseam de la farmec dar am cumparat de la elmiplant si m-am iritat farmec e cu mult mai buna
Eu folosesc Crema Veet, insa acum as vrea sa incerc cu ceara fiindca cu crema trebuie sa stai pana se intareste si cateodata nu ia tot parul... Eu ti-as recomanda benzi de ceara doare putin, da trece FUNDA?
Am inteles...eu am incercat benzile de ceara de la Farmec....si sunt Ok.
Buna! Nu sunt fata, probabil nu am ce cauta aici, dar vreau sa adaug ceva cu privire la depilat. Ma depilez cu crema farmec.Mie, unu, mi se pare destul de buna si nu mi s-a intamplat sa fiu nevoit sa dau de doua ori in aceeasi zona ca sa indeparteze toate firele de par. Cat despre crescut mai des si mai puternic ( cum zicea o d-soara mai sus) pot spune din experienta ca nu e adevarat(cel putin la mine). Crede-ma, cand ai destul par pe picioare(aceea e zona de depilat) se poate sesiza foarte usor daca intr-adevar este mai rar sau mai puternic. Sustin aceasta crema si sunt de parere ca e mai mult decat acceptabila! Treceti cu vederea peste aceasta postare daca topicul era destinat in exclusivitate fetelor.
Badgirl117 întreabă: