Zineryt este unul dintre cele mai bune tratamente importiva acneei la ora actuală. Este foarte bun în lupta cu coşurile şi pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curată şi uscată de 1-2 ori pe zi. Aici poţi cîţi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137. Îl găseşti la orice farmacie şi costă în jur de 30-35 RON. Pe lângă folosirea Zineryt-ului trebuie să ai şi o alimentaţie sănătoasă. Mai puţine dulciuri, grăsimi, sucuri acidulate, mai multe fructe şi legume. Poţi să mai foloseşti şi apă termală (îmi place cel mai mult cea de la Avene), o cremă hidratantă, hrănitoare de la Avene, o cremă de gălbenele pentru cicatrici, rămase în urma coşurilor, plus vitaminele E, A, C şi Zn pe cale orală (şi nu numai). Şi este foarte importantă curăţarea zilnică a pielii (dimineaţa şi seara)! Ai nevoie de un gel de curăţare cât mai bun. Interesează-te la farmacie, şi vei fi ajutat/ă să alegi unul potrivit tipului tău de ten.
Dar cel mai bine ar fi să consulţi şi un dermatolog.
Succes! Numai bine!
Nu folosi numai crema ia-ti si un demachiant care usuca - un tonic astringent. Am auzit ca Zineryt e cea mai buna crema inpotriva cosurilor. Nu manca gras. Daca tot persista du-te la dermatolog exista tratamente pe baza de anticonceptionale care sunt foarte bune dau rezultate, dar se iau la recomandarea dermatologului.
Urmareste in reluare pe site emisiunea de ieri, 31 mai, "Traieste sanatos". Ai multe sfaturi acolo.
Buna și eu aveam aceasta problema, și eu aveam coșuri pe frunte și obraji dar acum nu ma am. Eu în fiecare seara ma dau pe obraji cu o crema CUTADEN si pe frunte cu BREVOXYL încearcă și o sa vezi ca merge, cu crema CUTADEN te poți da și pe mâini Pa pa sper sa te ajute! pe mine m-au ajutat foarte mult!
In primul rand ai grija ce maninci evita prajeli grasimi etc. apoi consulta un dermatolog ...pentru ca sunt mai multe tipuri de cosuri si cea ce ati recomanda doctoru aia sa faci... nu fa tratamente dupa auzite ati spun din propria experienta
Eu te sfatuiesc sa te speli pe fata in fiecare zi cu apa rece si sa iti cumperi de la magazinul naturist o crema elmiplant sau crema de galbenelle, tatanele etc. E cea mai buna metoda. Si FETELOR nu va mai chinuiti cu creme de la Avon Oriflame Vichy etc ca nu va face bine. folositi metoda asta si sper ca functioneaza.
Ia-ti o crema foarte buna mie mia trcut de la ia mi se pare ca sa numeste zinteyt sau ceva de gen este foarte buna :X pa-pa
DaciaRomania întreabă: