1.argila(pudra de la Aslavital)-10 plicuri=10 lei, se gasestye peste tot si functioneaza in cazul acneei care nu e severa/vulgara/chistica
2. Zineryt impreuna cu Skinoren(dermatolog)- cinci zile pe saptamana seara inainte de culcare Zineryt si 2 zile pe saptamana Skinoren impreuna cu o cura mica de antibiotice(Doxicilina)-toate se gasesc la farmacie
3.cea mai buna metoda, singura care a functionat la mine foarte rapid(o luna jumate) a fost cura de pastilele Sotret-acestea fac minuni cu acneea insa sunt putin periculoare. Vorebeste cu o farmacista inainte sa le folosesti.(garantez ca vor functiona).
Ms frumos pentru sfat am incercat si argila dar nu prea are efect si am facut si o cura cu Roaccutane de 5 luni.1 an de zile nu am mai avut probleme ..au inceput sa-mi reapara ..Sotret ai luat cu reteta de la medicul dermatolog sau pur si simplu ai luat de la farmacie? pentru ca eu Roaccutane-ul l-am luat pe baza de reteta medicala.Multumesc:*
Pastilele Sotret se iau de la farmacie fara reteta medicala.In functie de gravitatea acneei si de kg, varsta poti lua de 10 mg/20 mg sau 30 mg.
Kasia,daca nu sunt prea insistenta.te rog sa imi spui cat timp ai tinut tratamentul cu pastile :* Multumesc!
Eu o luna jumate dar am o prietena care a trebuit sa il tina 4 luni si ceva.depinde de cat de grav e si de organismul fiecareia.e recomandat sa il tii 6 luni ca sa fii sigura ca nu mai apar iar dar mie mi-au trecut asa ca am renuntat la el.
Bună!
Din fericire până în acest moment nu am avut probleme atât de delicate încât să îmi trebuiască tratamente pentru acnee sau iritaţie.
Totuşi, ţin să-ţi spun că am o verişoară în vârstă de 16 ani care acum câteva luni avea fruntea "explodată de coşuri".
Aceasta era disperată, a încercat fel de fel de loţiuni costisitoare care nu au dat niciun rezultat până când s-a documentat pe Internet şi a găsit Zyneritul.
Când a început să-l folosească, chiar din prima săptămână a văzut rezultate vizibile iar după o lună avea un ten absolut imaculat.
Aşadar îţi recomand cu cea mai mare încredere Zyneritul. Se găseşte la farmacie şi costă 30-35 lei.
Pa-pa.
Buna!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!
Buna:*
Uite aici:
Dacă ai încercat mai multe creme cosmetice fără niciun rezultat, e cazul să treci la "artileria grea". Iată 4 tratamente anti acnee cu efect garantat şi preţul lor.
de Erika Chivu, 07 Aprilie 2011
Totuşi, nu uita că aceste creme nu sunt cosmetice, ci medicamente şi au contraindicaţii şi efecte secundare.
Retina A sau Smooderm
Ambele creme-medicament au la bază aceeaşi substanţă activă, acidul retinoic. Efectele sale se văd după câteva luni de tratament, timp în care de obicei se observă o exacerbare a acneei - produsul eliberează micile coşuri ascunse în piele, deci curăţă în profunzime.
Preţ: Retin-A - 14 lei, Smooderm - 12 lei
Brevoxyl
Produsul ce conţine peroxid de benzoil, se recomandă în formele uşoare şi medii de acnee. Reduce nivelul bacteriilor care provoacă micile infecţii şi previne apariţia de noi puncte negre şi coşuri. Se foloseşte o dată sau de două ori pe zi, pe toate zonele afectate de acnee. Efectele se văd în câteva săptămâni de tratament. Poate să producă iritaţii locale sau roşeaţă pe tenul sensibil, caz în care crema se foloseşte mai rar.
Preţ: Brevoxyl - 30 lei
Zineryt
Conţine alcool, eritromicină, care inhibă dezvoltarea bacteriilor, şi zinc care măreşte efectul eritromicinei. Este recomandat în toate tipurile de acnee, iar efectele sun vizibile în 10-12 săptămâni. Şi Zineryt poate să ducă la iritaţii pe locul unde a fost aplicat. Se poate cumpăra doar pe bază de reţetă.
Preţ: Zineryt - 32 lei
Skinoren
Skinoren este indicat în formele uşoare şi moderate de acnee şi contine acid azelaic, care are efect antimicrobian şi comedolitic. Se aplică de două ori pe zi în strat subţire, iar efecte se observă în patru săptămâni.
Preţ: Skinoren - 33 lei
De reţinut că toate cele patru produse pot provoca uşoare iritaţii locale - roşeaţă, mâncărime, piele uscată, senzaţie de arsură - caz în care se aplică mai rar sau în cantităţi mai mici. Sunt posibile şi reacţii alergice la substanţele active, aşa că e bine să aplici puţină cremă pe o porţiune mică de piele înainte de a începe tratamentul propriu-zis. Bineînţeles că trebuie să citeşti cu atenţie prospectul înainte de utilizarea cremelor.
Sursa: 4 tratamente anti acnee cu efect garantat | Unica.ro http://www.unica.ro/......10712.html
Bafta multa:*
Funda?:D
Eu am scapat de acnee prin rabdare:D
Mie mi-a recomandat mediucul zineryt si o solutie pregatita chiar de el! Cel mai bine mergi la o consulatie, asa am incercat si eu si nimic nu mi se potrivea pana cand mi-am dat cu solutia preparata si in doua saptamani rezultatele erau evidente!
Zynerit nu e nimic ...il folosesc de 4 ani si nu mai are nici un efect deci zynerit-ul nu e nimic.
Daca vrei sa iti dai pe fata cu produse 100% naturale puneti cateva felii de castraveti pe fata si stai asa vreo jumatate de ora pe urma a doua zi iti dai cu sucul de la o lamaie stai asa jumatate de ora si te clatesti si tot asa o zi castraveti, o zi suc de lamaie si ai sa vezi rezultatele eu asa am facut si acum am tenul curat :*
Eryfluid a functionat foarte bine pentru mine. Si este important sa ai fata curata mereu.
Eu am folosit si chiar a mers Acneogel de la farmacia naturista! Mai ma dau si cu ulei de maslina pe fata sau cu pasta de dinti. Daca ai acnee da=ti cu pasta de dinti pe fata si stai asa pana a doua zi iar din cosuri va iesi lichidul acela apoi te tratezi cu acneogel.Fa asta timp de o saptamana si te rog trimite-mi un mesaj pe privat sa-mi spui daca a mers.Mama mea e doctor dermatolog si te pot ajuta cu sfaturi oricand vrei. O a iti dau un program pe privat in functie de evoluatia tenului tau, ok? :*
Buna :* ...Sufar de aceasta boala sa ii zicem..de la varsta de 14 ani..am fost la dermatolog de cateva ori dar mi-au prescris aceleasi creme si pastile de fiecare data ..Skinoren si Zynerit si doxicilina.a doua oara mi-a dat o cura de Roaccutane de 5 luni.mi-a trecut cat de cat acneea. dupa un an a inceput sa-mi reaapara.Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac..Am destule cicatrici, puncte negre, albe, pori dilatati..Si ma ingrijesc destul de bine adica nu adorm niciodata cu machiajul pe fata, folosesc lotiune tonica, baza de machiaj inainte de fond de ten..am tenul foarte gras ..Ai putea sa ma ajuti? Multumesc frumos.astept raspunsul tau:*
Eu folosesc zineryt de fiecare data cand imi apar cosuri si e foarte bun! eu l-am cumparat cu 32 de lei
Eu am fost la dermatolog si mi-a recomandat primele 3 saptamani zynerit ziua iar seara inainte de culcare skinoren. urmatoarele 3 saptamani skinoren ziua si isotrexin seara. sunt bune, adica pe mine m-au ajutat. le poti folosi pe acestea, desi este mai indicat sa te duci si tu la dermatolog sa-ti recomande ceva special pentru tipul tau de ten.
darklove354 întreabă:
DonMecanico întreabă: