| LovelySmile98 a întrebat:

Fetelor, voi ati folosit crema depilatoare? daca da ce credeti despre ea? Eu am citit pe internet ca dupa ce o folosesti iti vor aparea pe piele iritati...este adevarat?

Răspuns Câştigător
| July739 a răspuns:

Nu-i cine stie ce...e exact ca si lama, numai ca nu te poti taia big grin. Fundita puppy dog eyes?

11 răspunsuri:
| florin422004 a răspuns:

Sora mea foloseste. Internetul a gresit. Sa stii ca nu iti da nici un fel de iritatii.

| AlexysNykol a răspuns:

Eu am folosit si nu am avut nici un fel de iritatii, nu crede ce spun toti pe internethappy

| danielutsaa a răspuns:

Eu am folosit si nu mi-a aparut nimic, stai lin ca nu o sa.ti apara nici un fel de iritati doar ca miroase urat si nu curata parul foarte bine.

| AlexandraAndra999 a răspuns:

Nu este adevarat...

| Eea1 a răspuns:

Nu iti apare nici un fel de iritatie. Dar nu iti recomand sa o folosesti pentru ca dupa aia iti va creste parul mai repede si va fi si mai des.

| NicoleChristina a răspuns:

Eu o folosesc pe cea de la Veet cu Lapte de lotus si parfum de iasomie pentru piele normala si este foarte buna. Recomand! Funda?

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Sa stii ca nu iti da nici un fel de iritatii.Dar nu este buna de nimic

| Bi3 a răspuns:

Nu iti da niciun fel de iritatie. Acum depinde si de cat de mult te stergi cu buretele, si cat de sensibila e pielea.Eu am folosit si nu am patit nimic. De aproape 2 ani folosesc.

| pwp a răspuns:

Eu folosesc de 3 ani si sunt multumita...nu mi-a aparut niciodata vreo iritatie.

| Ramona569 a răspuns:

Depinde de tipul cremei, unele mai provoaca iritatii, dar eu zic ca este mai bine sa folosesti epilatorul sau lama, deoarece crema necesita mai mult timp si in plus doar taie firele de par si le face sa creasca mai mari si mai negre...

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Am folosit-o, este o varianta a lemei decat ca dureaza mai mult. Sincer eu iti recomand lama, cu lama termini si mai repede si iei toate firele.