| Amelia94 a întrebat:

Buna fetelor, voi ce folositi dupa spalarea parului, pentru a`l avea neted si fara fire rebele?

Răspuns Câştigător
| Yoanna_7825 a răspuns:

Pai dupa spalare eu nu folosesc nimic.Dar inainte cu 2-3 ore imi fac o masca din ulei de ricin, vitamina A (uleioasa), o fiola de vitamina E si 2 linguri de ulei de masline. iti dai pe par cu ea.in special la radacina. Functioneaza de minune iti face parul stralucitor fara fire rebele. iti inareste si firul de par sper sa fie de ajutor FUNDAA?

10 răspunsuri:
| ÁnΌMŀŠ a răspuns:

Buna. Incearca un balsam de la Garnier :*
Pa.pa. Funditaabig grin

| PinkPanther a răspuns:

Fiecare dintre noi are un alt tip de par...eu zic mai bine sa incerci in timp mai multe sampoane balsamuri si masti pana nimerecti ce ti-se potriveste tie

| ChocolateAddict a răspuns:

Eu ma spal cu sampon si balsam(elseve), il las putin in prosop sa se mai usuce apoi folosesc serul pentru varfuri deteriorate de la avon.Merita incercat.Pe langa faptul ca scapi de firele rebere parul va fi mai sanatos.Ai grija sa nu il folosesti la radacina pentru ca s-ar putea sa iti ingrase parul.
:*

| justme_4720 a răspuns:

Eu folosesc masca de par de la Kallos cu placenta.Este foarte ieftina si imi face parul matasos si stralucitor.

| underground05 a răspuns:

Incearca un balsam pentru par!

| BloodyAngel1900 a răspuns:

Balsam Niveea pentru par ondulat

| maddieme a răspuns:

Heii...pai mai intai usuca-l si apoi da-l cu ceara de par...nu o sa mai ai fire rebele, daca ai parul lung iti recomand sa-l prinzi in coada si sa-l dai cu ceara fiindca e mai usor. sper sa functioneze, sau mai ai o solutie:L'oreal out of bed. Sper sa functioneze.:*

| madutza41 a răspuns:

Incearca sa folosesti ceara de par :X