si eu cam am probleme...asa ca te inteleg
Toamna/primavara: mi-am luat niste skinny jeans albastru inchis si altii un clasic blue, pe care ii port cu camasa[ca numai asa avem voie] pe care o bag in pantaloni usor si la blugi imi pun o curea simpla neagra sau maro. port niste adidasi inalti albi sau niste vansi negru cu roz. look'ul asta arata foare ok e si usor elegant si e si de scoala, prinde ori ce tip de corp chiar daca ai sau nu fund/sani.
alta varianta pantaloni mai largi usor cu turu putin lasat un tricou cu imprimeu si o camasa care sa se asorteze cu tricoul cat de cat pe care o las deschisa.
Iarna: colanti+blugi mai grosuti si inchisi plus o bluza de ori ce tip, vesnica camasa si o esaerfa la gat[asta pe dedesubt cred ca te'ai prins ca si geaca/palton... da' nu avea rost]
sau colanti cu pantaloni din stofa 3 sferturi si uggsi sau cizmultie mai inalte cu blanita pe dedesubt si o camasa iar deasupra camasii un plover[cu nasturi sau nu...] o esarfa sa tina de cald la gat...
sper sa-ti placa ideile mele:*
Pai ce sa zic depinde de vreme, daca e cald blugi sau pantaloni 3-sfert cu un tricou[maieu este interzis la noi la scoala], daca este toamna blugi sau pantaloni din alte materiale cu tricou sau bluza si o bluza de trening, jerseu peste, daca e iarna si ninge, tot asa blugi sau pantaloni de diferite materiale cu helanci si bluze dinalea ce se iau peste helanci sau bluze mai subtiri cu jerseuri, nu am o costumatie prea extravaganta, dar imi place sa ma aranjez si sa fac o impreise buna
sper ca ti.am fost de folos