Dupa aplicarea fondului de ten ai nevoie de o pudra buna care face ca totul sa reziste mult mai mult.Nu cumpara una inchisa multe fete au tendinda asta
Numai bine:X
Secretul meu este pulverizarea feței, după ce am terminat complet machiajul, cu apă termală. E o minune, de câțiva ani nu am mai renunțat la ea.
Pai
-intai aplic o crema hidratanta(daca nu apici o crema inainte de fondul de ten pielea va absorbi fondul de ten)eu am una pentru tenul acneic si e buna si ca baza de machiaj
dupa daca vrei(dar nu iti recomand daca nu ai imperfectiuni sau daca nu te duci undeva unde trebuie sa arati ca scoasa din cutie
-poti aplica o baza de machiaj sau poti face ca mine sa cauti o crema care poate fii folosita ca si baza de machiaj
-dupa un corector+anticiarcan(daca ai nevoie si numai pe zonele respective)
-dupa aplici fondul de ten(poti al aplici cu mana dar sa fie curata, cu buretei speciali sau cu pensula{pensula o poti folosi daca nu vrei sa aplici un strat mult prea gros de fond de ten adica daca nu ai imperfectiuni}
-pentru finisare si fixarea fondului de ten poti aplica o pudra(daca ai tenul gras poti folosi o pudra maltifianta, gasesti la oriflame)
aaa
incearca sa gasesti fondul de ten care e cat mai apropiat de noanta ta(cand te duci la magazin probeazal putin pe linia maxilarului intinde-l bine si daca dupa ceva timp nu se mai vede inseamna ca e culoarea buna)bafta
@beatrice sa stii ca exisat fond de ten care rezista 12 ore(e de la avon)costa in jur de 30 de lei si se cheam cam asa:''fond de ten persistent'' au l-am incercat numai ca nu pot sal foloses foarte des deoarece incarca foarte tare tenul dar cand merg in club, la nunti si alte chesti unde fata mea trebuie sa arate perfect pentru mai mult timp in folosesc si til recomand cu incredere
In primul rand tenul trebuie hidratat cu o crema hidratanta potrivita tenului tau,daca ai tenul gras trebuie sa folosesti o crema matifianta. Daca ai tenul dificil (exces de sebumm, cicatrici) aplica o baza, iti recomanda cel de la E.L.F este buna.Bazele de machiaj bune sunt cele care au in compozitie silicon care intra in imperfectiunile tenului. Apoi aplici fondul de ten iar peste el aplici o pudra translucida care fixeaza fondul de ten, dar stai linistita nici un fond de ten nu tine mai mult de 8 ore p fata.
Pai poti sa folosesti o baza de machiaj(inaintea aplicarea fondului de ten)sau dupa ce il aplici sa folosesti o pudra
Salut!
Pe fata curata si hidratata aplici o baza de machiaj dupa care fondul de ten. Aplici anticearcanul/corectorul(daca ai nevoie) si folosesti o pudra matifianta sau translucida.La final foloseste o apa termala, dar nu o lasa sa ti se usuce pe fata, ci taponeaza fata usor cu un servetel.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Eu de obicei îl țineam la mine pentru reaplicare.
Dar am citit undeva un secret al vedetelor: își amestecă fondul de ten cu puțină apă pe față. Trebuie uniformizat cu un burețel. Rezultatul arată mult mai bine și ține mai mult.
Vezi Aici http://ingrijireatenului.cabanova.com/cosmetice-ingrijire-ten.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
Pai :
- cand vrei sa te faci cu fond de ten primul lucru este sa te demachiezi chiar daca nu esti machiata dar pe tenul tau se aduna praf
- dupa te dai cu fond de ten pe care il intimzi uniform de toata fata inclusiv de gat sh decolteu(daca se vede)
- apoi aplici o pudra in obraji
dar nu uita daca te dai cu fond de ten nu te sterge cu servetele pe fata sau nu pune mana pe fata sau nu te spala pe fata.
acum depinde si de fondul de ten cat de bun este.eu iti recomand ori unul de la miss sporty ori unu de la avon sau anew.ps: sunt cele mai bune...
fundita?:*
mihaeladulcikk întreabă:
RAY întreabă: