Depinde si ce culoare este..nu ai specizat. oricum o poti lua cu un maieu alb cu imprimeu in nuanta fustei sau daca este simplu accesorizeaza-l cu un colier lung tot in nuanta fustei. Depinde si ce stil adopti. daca esti mai simplista poti lua niste cercei mici tip bobite sau de ce nu niste cercei cu pene ( ii poti gasi in h&).iar in picioare niste sandale tip gladiator(multe bretelute incrucisate intre ele) sau orice altceva. oricum fiind fusta lunga nu cred ca se vad prea mult bafta!
Ei bine draga, eu am una si o asortez cu un tricou care cade pe umar.O poti asorta cu un maieu simplu, o camasa stransa la talie, un tricou care cade pe umar, un top fara maneci si o bluza mulata
Pai dupa parerea mea cel mai bine merge cu un maieu alb simplu, poti sa iti iei niste cercei mai lungi dar sa nu iti mai iei un colier lung ori iti iei un colier lung dar nu iti mai iei cercei lungi pentru ca daca le vei avea pe amandoua vei arata ca o sorcova.Merg foarte bine cu un plic culoarea fustei si opincute/sandale dar cat mai simple.
Speer ca te-am ajutat
Aaaa si am uitat sa nu o ridici pana sus cum fac majoritatea pentru ca se vede naspa ridico un pic peste sold
ioneladaniela întreabă:
Georgian1992 întreabă: