| byrox a întrebat:

Folosesc de o luna Zinerytul, Isotrexinul si imi decojeste tenul si ma ustura fata.Voi ati patit asta? Si ce a-ti folosit ca sa nu va mai usture fata?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca iti usuca prea tare pielea. Il folosesti fara recomandarea medicului? Da sau nu, mergi urgent la dermatolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Astea trebuie folosite numai la recomandarea unui medic dermatolog, nu după ureche, cere părerea unui medic.
Te pup!

| Papillon09 a răspuns:

Nu cred ca este bine sa le folosesti concomitent. Amandoua sunt pe baza de alcool si in timpul folosirii lor este bine sa folosesti o crema hidratanta tocmai pentru a nu ti se usca tenul. Ar fi bine sa faci o pauza si sa folosesti o crema hidratanta pana isi revine tenul, apoi cred ca poti continua insa doar cu una din ele, nu amandoua. Stii ca cel mai bine este se mergi la un medic dermatolog, el te va sfatui mai bine in ceea ce trebuie sa faci, noi doar ne dam cu parerea. Sper sa iti revii rapid. Succes! happy

| tgiabberriieul a răspuns:

Ati* folosit.

| mirelu a răspuns:

Buna Byrox,
Eu sunt farmacista asa ca iti dau o parere avizata.
Zinerytul are in componenta si oxid de zinc care are o proprietate deranjanta si anume aceea de a-ti usca fata. De ce nu ai vrea sa folosesti ceva care sa contina niste bureti vegetali minusculi care absorb sebumul si regleaza grasimea de pe fata micsorand sau chiar anuland acneea?

| Taxy001 a răspuns:

Da si eu folosesc Zineryt si mi se usuca fata...pentru a nu se mai decoji tenul folosesc o crema de hidratare a tenului de la Avon.Acum alegerea firmei e a ta eu doar iti spun sa cauti prin farmacii creme de hidratare a tenului. Sfatul Meu! happy