Mi se pare chiar dragut pe timp de vara, sau pentru o perioada mai scurta.Suvitele o sa faca mai remarcate.Nu e ciudat, chiar deloc, dar parerea mea ca ar trebui sa renunti la ele dupa un timp.
Buna! Este idee grozava, dar gandste-te si la parul tau.Sunt coafeza si cand eram si eu mica vroiam sa ma vopsesc sau sa-mi fac suvite.Mi-am facut suvite si trebuia sa ma vopsesc in fiecare luna pentru ca mi-am stricat parul frumos si natural dintr-o dorinta de a fi ca fetele cele mai mari.Nu recomand suvitele si nici vopistul nimanui numai atunci cand nu arati bine si trebuie sa te duci la o nunta si vrei sa fi arati foarte bine.Nu e deloc ciudat, dar nu iti recomand sa iti strici parul. Funda?:*
Pai,parerea mea este ca ar merge dar doar o culoare dar ca sa stii ar arata mai bine daca ai pune-o la bretonul intr-o parte...Ar arata fabulos, dar nu combina culorile roz cu albatru, ar arata bine doar roz sau doar albastru.Va pup, sigur veti arata SuperB! Succes...
Nu ar fi ciudat deloc. insa parerea mea este sa va faceti suvite albe si roz deschis daca aveti parul blond deschis iar daca il aveti foarte inchis la culoare ar merge rozul inchis si alb. daca aveti parul saten va rercomand sa va faceti suvitele verzi si albastre, ar arata mai bine. asta e parerea mea.bafta:d
Si mie imi place sa-mi fac suvite mult de tot, dar roz+albastru=cea mai stupida combinatie
E super.
Dar niste suvite subtile.nu mari.parerea mea.
Ideea e sa va placa voua.
Pai depinde daca iti place iti place e decizia ta si roz ar sta frumos da albastra nu am mai vazut
maria91r întreabă: