| anonim_2270 a întrebat:

FUNDA + VOT! am parul negru negru in prezent. parul meu natural e castaniu, am ochii caprui si am tenul destul de mult deschis l culoare. m-am vopsit in ianurie cu negru si acum vreau sa ma fac un blond :X dar nu blond deschis un pic mai inchis frumosh ((( cum avea adela popescu inainte) :X sprancenele nw le am nici negru nici blonde intre. ce sa fac sa am blond? : :X nu imi place negru nu imi sta bine sa ma decolorez? nu e prea dur pentru par? crying daca ma decolorez la salon o singura data voi scapa de negru? si dupa ce ma voi decolora ma voi vopsi blond, va iesi asa cum trebuie? plzz ajutati.ma

2 răspunsuri:
| purple_7366 a răspuns:

Poti sa obtii un blond dar poate nu de la prima decolorare sa vina direct blondul pe care il dorestihappyInainte de decolorare fa un tratament pentru par.Sunt diferite creme pentru a intarii firul de par si etchappy gasesti aceste tratamente la diferite magazine.Eu iti recomand sa iei unul de la o farmacie naturista.O saptamana sau 2 fa tratamentul, ca sa nu iti deteriorezi parul chiar asa de tare la decolorare.Nu aplica din prima un decolorant puternic ca sa ajungi direct la blond.Incearca in 2 ture sau 3 depinde cat e de inchis parul, pentru a incerca sa il protejezi.Dupa decolorare tine iar tratament. Apoi dupa o luna una jumatate il poti decolora iar, pana vei ajunge la nuanta dorita. Oricum parul tau va fi afectat, dar isi va reveni mai repede daca folosesti un tratamentu pentru par.masca de par...
Incearca sa apelezi la un salon, un stylist va stii mai bine ce sa faca.Noteaza undeva nuanta de blond pe care a folosito pentru ca radacinile trebuie vopsite o data la 3 4 saptamanii ca sa nu se vada urat.
Nu uitabig grin nuanta de pe cutie nu e tot una cu ce vei avea tu pe par.
Sper ca te-am ajutat.

| raluk613 a răspuns:

Nu vei scapa de negru nici la salon...decat foarte greu.si eu sunt in aceeasi situatie. astept sa imi creasca.nu vreau sa imi chinui parul mai mult de atat:-s