| Aceeasieu a întrebat:

Buna :* hey, care ati facut solar. ce ziceti, cum e? prinde din prima sau doar inroseste pielea?straight face mentionez ca vreau sa fac si eu, doar ca sunt cam alba rolling eyes. si cate minute ati stat pentru inceput? fundita love struck

Răspuns Câştigător
| Oana_9831 a răspuns:

Buna,nu am facut eu solar a facut o colega,dar chestia e ca nu prinde din prima,trebuie sa urmezi o sedinta :-s trebuie sa te duci de cateva ori si pretul va creste de fiecare data:-s Daca ai pielea alba e posibil sa nu iti prinda,ci doar sa te inrosesti. Sfatul meu e sa nu dai banii aiurea pe solar,du`te mai bine la piscine, stranduri unde cu siguranta te vei bronza, sau poti sa stai si acasa la soaresmug P.S uleiul de masline accelereaza bronzul:*:*

2 răspunsuri:
| raluca18_7610 a răspuns:

Eu am fost la solar si asa din prima iti inroseste foarte usor pielea. da nu e nimic grav. pentru inceput e indicat sa stai vreo 6 sedinte 3 minute si urmatorele 3 sau 4 sedinte sa stai 6 minutewinking asa-i cel mai bine crede-ma! eu asa am stat si acum am un bronz perfect!

| MititiCa a răspuns:

Si eu am fost la solar, am stat 6 minute, si m`am cam ars pentru ca eram foarte alba.
Am mai mers o data si a inceput sa dea roade, doar ca se duce destul de repede bronzul daca nu urmezi mai multe sedinte [a doua oara am stat tot 6 minute]. asa ca acum stau la soare, mai ales ca avenit caldura.
dar daca mergi la mare sau strand a doua zi dupa ce ai facut solar va prinde foarte bine bronzultongue