| madaluhsha a întrebat:

hey stiu ca ati mai vazut pana acum o intrebare asemanatoare, dar o mai pun si eu! Cum vi-se pare fata din pozabig grin?

Răspuns Câştigător
| ~_~fericire.in.rate~_~ a răspuns:

Eu una as face cateva schimbariwinking
adica:penseaza'te! fa'ti breton si daca ai parul scurt[asa se vede] tunde'te bob, sa vezi ce fain iti va stalove struck.ai posibilitatea sa-ti faci o multime de coafuri cu parul scurtwinking
Si un mic machiaj, un rimel, un dematograf care sa-ti skoata culoarea okilor in evidentza sa vezi ce fain iti va stawinking

9 răspunsuri:
| hominid dreak a răspuns:

Cam intr-o parte.

| cami_5314 a răspuns:

Buna adica Salut! (sa nu se interpreteze)
Nu am ochelari dar incercand sa raspund la intrebarea ta incep sa cred ca am nevoie... laughing
Dar tie cum ti se pare fata din poza? am ochi frumosi? laughing
Ei bine lasand gluma la o parte, nu stiu daca cineva poate sa-ti raspunda la intrebarea asta tocmai pentru ca e poza prea mica si nu e fff clara. Oricum din cate vad eu, esti foarte tanara si dragutica.
pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e prea aliniata la liniile din casa. e cam... dusa, lateral. dar, poate numai mi se pare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arata bine.

| Bacemi a răspuns:

Pare o fata draguta.

| alonet a răspuns:

Esti un copilut plin de viata si plin de "secrete" iti place ca lumea "de dinafara" sa stie doar o partea a ceea ce esti, dar in intimitatea ta esti un mic "dracusor" daca vrei sa te complexezi cu ceva legat de fizicul tau, sa nu o faci ai trasaturi frumoase, iar daca nu crezi si tu la fel atunci schimba sistemul de referinta (persoana cu care te comari) in rest ai toate sansele sa devi "o stea" daca o sa ai grija pe cine ii iei in viata ta drept sfatuitori buni! toate cele bune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cata vrajeala pe alonet vezi ca te amageste si vrea sa te vanda in elvetia... ia bani frumosi pe tine cius! si ai grija de tine.winking

| madaluhsha explică:

Hey poza e faquta la scoalalaughing... oriqum mersi pentru sfaturikiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa iti zic ce cred era mai draguta daca nu puneai inimioare peste tot