Răspuns Câştigător
| sweetlollypop a răspuns:

Prima e ok.La a2a nu imi plac cizmele mie( e doar parerea mea deci sa nu fii supy da :*) a 3a ok. A4a super tare.La a 5a imi place cum gandesti. A6a: M-as imbraca asa toamna! A7a e perfecta pentru serviciu. A8a acu vad ca fetele asteas cam palide da e ok. A9a e o rochie coktail (o rochie de seara) e super! A10 e super imi plac toate! Continua sa faci ce vrei!:* Ai putea avea un viitor ca designer:*:*:*:X:X:X!

7 răspunsuri:
| deea_1338 a răspuns:

Super imi plac mult doar o exceptie la tinuta a 2 a cizmele

| cornel a răspuns:

Sunt interesante sa stiihappy

succes

| andreea4ever a răspuns:

La a treia posa i-ai pus tenishi fetei. Iar acestia n use potrivesc cu rochia:*
In rest toate sunt superbe:*:*
Nici nu imi vine sa cred ca ai doar 10 anilove struck
Vreau si eu sa fac asa
Cum dau sa le imbarc?:X
Pwp

| DouaPuncteIcs a răspuns:

Http://looklet.com/user/652044/looks

astea sunt lookurile mele:d
numele este Stefy:))

| pwp a răspuns:

Imi plac fooarte mult love struck
topul meu:
1.Autumm
2.Beauty Contest
3.Red,Red and Red
4. Winter
5.Kristen Stewart

bye-bye

| friday a răspuns:

Aoleu,. lasa`te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima este OK. A doua este decoltata da' este la sanii si tie nu trebuie. La a doua ai grsit. La a treia nu'mi place pentu ca este o roghie cu tennesi. A 4-a este mai trista adica este mai mult pentru o imormantare. Scuze...parerea mea. A 5-a este destul de fina doark este cam scurta sad. In rest este super. A 6-a este mai comoda si este super draguta. a 8-a este super frumoasa doar ca palaria o cam strica sad.( scuze am dat gresit ) a 7-a este mai, na nu prea asa de comfortabila si pantofii (fara suparare ) seamana ca a lui Lady Gaga... A -a este destul de frumoasa doar ca am impresia ca este din cauchiuc. A 10-a este superba.Imi place! Sper ca ti'am atras atentia la imbraaminte. Imi pare rau daca te'am suparat la unele tinute! Daria!

Întrebări similare