Herpesu se trateaza punand o felie de mar unde este pe buza.Si ai sa vezi ca punand in fiecare zi, intr-o saptamana se trateaza.
Il poti trata cu apa si otet intr-o ceasca pui 2 dopuri de apa (dop de la sticla de otet si 1 dop de otet si cu degetul tamponezi este foarte eficient sde usuca si apoi se vindeca de cate ori simti ca ti s-a uscat apa cu otetul iar tamponezi.
Fundaa
Exista anumite medicamente pentru herpes, vezi ce-ti recomanda farmacistul la buzele uscate udatile des si foloseste orice ir de buze
Exista plasturele special pentru herpesuri - "compeed", care te poate ajuta, si in timp de o zi- doua iti trece. il gasesti in farmacii.
Pui o felie de mar in fiecare zi unde ti-a aparut herpesu si ai sa vezi ca intr-o saptamana nu mai ai nimic.
Pune niste pasta de dinti pe herpes si se trage imediat.Si pentru ca iti sunt uscate buzele foloseste un strugurel. Sper sa fii frumoasa la nunta.Mult succes!
I.atsi frate si u un plasture si gata. daca zici ca ai buzele uscate da.te inainte cu un strugurel ceva plss fundita
Tine de cateva ori pe zi capul aplecat la ghiuveta in asa fel incat sa-ti curga ape calda pe ambele buze, tine gura inchisa, apoi creste temperatura apei pana la limita cat poti suporta timp de un minut doua ori chiar 3.
repeti de cateva ori pe zi pana-ti trece, o sa observi din prima zi ca inceteaza sa-ti mai creasca.
Sa te speli pe maini cat mai des, nu sta in curenti de aer, nu stoarce nimic si nu-ti atinge buzele cu mainile, nu folosi parfum ori alte substante.
Ai putea face o vizita si la medicul de familie sa-ti recomande un unguent.
Depinde, daca vrei dai cu alcool, alcoolul usuca herpesul si in scurt timp se micsoreaza si dispare, poti da si cu crema, crema calmeaza mancarimea dar dureaza mai mult pana trece, funda
Aciclovir cum ti-a zis communistrat sau Triderm.Amandoua sunt la fel de bune si le gasesti in orice farmacie.
I-ati un balsam de buze,de la nivea sau Avon-Care, sunt bune. Daca am buzele crapate azi, am toata ziua grija sa am balsam pe buze...maine imi trece.
HoneyCocaineee întreabă:
Mario1996 întreabă: