| LauraGrigoras a întrebat:

Ieri mi-a propus o fata sa fiu repezentant avon. Mi-a zis ea acolo depre nu stiu ce reduceri chestii trestii. Puteti sa imi dati detalii despre asta? Mi-a zis sa ii duc o copie dupa buletin si imi da ea catalog, ce-i ea de face inscrieri de astea, ce avantaje are de cauta repezentanti? Si asa primesti catalogul de la astia care fac inscrierea? Puteti sa imi spuneti mai multe va rooog! Multumesc!

5 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Nu sunt reprezentant dar, am multe colege care sunt.Ca si reprezentant nu ai pre multe avantaje, chia de loc.O reducele din joi in Paste, niste produse proaste primite cadou si tot felul de nimicuri. Avantaj au cei care sunt sefii unui grup de reprezentanti de aceea insista ea sa te faca reprezentant, cu cat face mai multi reprezentanti cu atat are mai multe avantaje.Eu nu iti recomanda sa te feaci dar daca vei asa sa faci asta ca pe o experienta.

| uguugu a răspuns:

Salut! eu sunt repezentant la orifflame nu la avon(oricum e aceeasi chestie doar ca sunt marci diferite) in primul rand trebuie sa prezinti produsele din catalog altor oameni ca ei sa doreasca sa cumpere acele produse. La inceput ai de trecut anumite trepte(adica trebuie sa faci o anumita suma din produsele alea comnadate ce oameni de exp un ruj un parfum o masca si sa aiba in total cel putin 50 de lei.75 si tot asa) din toata afacerea asta tu castigi bani(asta e motivu nr 1 pentru care m-am inscris si eu) deci cred ca ar trebuiu sa te inscrii. insa mai bine mergi personal( am auzit astfel de cazuri in care alte pers au fost inscrise de altcineva si li s-a tras clapa)

| Anka07 a răspuns:

Buna eu sunt reprezentant avon si iti pot raspunde la intrebari
In primul rand ea cauta reprezentanti pentru a deveni lider asa este in avon, daca ai o vechime in avon si inscri tu alti reprezentanti devi liderul lorhappy
Asa despre reduceri si toate cele..este bine sa fi reprezentant de exemplu faci o comanda de 400 de lei tu din acesti bani sa zicem ca 70 lei o sa iti revina tie..pentru ca intra un discount special petru reprezentanti...
Te sfatuiesc sa ni te alaturi noua si vei vedea ca vei avea multe prouse gratuite pentru tine si reduceri chiar foarte bune.
Succes mai departe!

| ancuta67 a răspuns:

DA,este corect ce ti a zis..asa se fac inscrierile... daca nu te ai inscris pana acum, te pot inscrie gratuit.In plus ai posibilitatea de a deveni sef..detalii dan_anca28@yahoo.com

| silviaavon a răspuns:

Toate detaliile despre aceasta activitate le gasesti aici www.e-reprezentantavon.ro