| madapufi21 a întrebat:

Imi apar uneori cosuri pe fata, iar cand ma duc la cosmetolog, le sparge si le scurge mult. Doare ingrozitor! Vreau sa va intreb daca e necesar sa faca asta.

7 răspunsuri:
| IrinaR2000 a răspuns:

Salut! iti recomand sa te dai cu aceasta lotiune http://www.saponeshop.it/public/saponeshop/prodotti/3600540885043.jpg pe mine m-a ajutat mul;)

| ஐKatsu a răspuns:

Nu e bine sa le sparga big grin pentru ca ramane semne rosi de la cosuri si o sa arati ingrozitor! Eu iti recomand Bioderma o gasesti in farmacie e foarte buna! am obtinut rezultate bune la ea big grin Bafta!

| Andr33a123 a răspuns:

Nu le mai sparge. Comanda-ti ceva de la AVON. Funda?

| Bernoullie a răspuns:

Renunta la ciocolata. Ti se curata imediat tenul ai sa vezi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Aplica pe fata o masca cu miere o data sau de doua ori pe saptamana. Mierea de albine are proprietati antibacteriene, astfel incat este excelenta pentru dezinfectarea si vindecarea petelor rosii minore. In plus, mai are o mare calitate: actioneaza cu delicatete asupra pielii sensibile.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare normal. Un cos se vindeca in cateva zile dar unu la care umblii se va vindeca si mai greu si sunt sanse sa ramai si cu semne.
Eu zic sa nu mai umblii la ele si sa folosesti o crema de cosuri. Pentru mine ideala este Ivatherm Akne Syt dar poti cauta pe www.pasagera.ro si alte creme benefice, cauta acnee pe site.

| Athée a răspuns:

Nu e necesar, dar nu e nici un lucru rau.
Ia-ti ceva de la farmacie.