| soraGrime a întrebat:

Buna!
Imi cade parul foarte rau.Inainte[acum vreo luna-2] foloseam placa chiar si zilnic, pana am vazut ca imi cade parul, de la radacina.Nu m-am mai indreptat de 1 luna jumate, si tot imi cade.
Am gasit pe internet aceasta masca:
• patru linguri de ulei de masline

• doua oua intregi

Imi e frica sa nu imi cada si mai rau crying Ce ziceti, sa o incerc sau nu?
Voua va cade parul? Daca da, ce faceti in cazul asta?
Va rog, ajutati-ma.
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| maftei a răspuns:

Eu zic sa continui cu ulei de masline, oua si sigur o sa mearga.Asa am patit si eu anainte si de cand folosesc asa ceva nu mai am treaba(de cel putin 2ori pe saptamana te dai).Sau poti ancerca vitamina A uleioasa+ulei de ricin dar anainte de a te da ancalzestele si apoi date cu ele.Si sincer las-o mai moale cu placa.An fiecare zi e ceva de speriat sa stii.Eu ca sa imi stea parul drept mai folosesc si ulei de la calos cu cristale si nu ma mai andrept cu placa

4 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Eu iti recomand samponul natural cu trandafir rose valley, intareste firul de par http://atshopping.ro/product.php?id_product=33

| Piuliță a răspuns:

Bună.
Sunt multe metode de combatere a căderii părului: de la uleiul de ricin combinat cu cel de măsline (se frecţionează scalpul cu acest ulei (maxim 30 de picături la o frecţie)), se lasă să acţioneze timp de 2 ore, apoi se spală cu un şampon vitaminizant (B5), un balsam fortifiant şi o mască nutritivă până la soluţie specială ChelStop, Revalid, etc.
Cauza poate fi una hormonală, pe fond se stres, lipsa vitaminelor şi sărurilor din alimentaţie (predomină alimentaţia gen fast-food, chipsuri, coca cola, etc.), vopsirea frecventă a părului, etc.
Pentru a vedea de ce natură este, trebuie să consulţi un medic dermatolog pentru un diagnostic diferenţial şi instituirea unui tratament corespunzător afecţiunii tale.
Multă sănătate.

| Avon_8981 a răspuns:

Sincer,si mie intr-un timp imi cadea exagerat...
Si am cumparat sampon elseve + balsam...
Am renuntat la placa si sincer am gasit multe modalitati de frizuri mai ales ca am parul ondulat...
Si il las desfacut cat mai des posibil.big grin
Incearca si tu.

| Anaeli a răspuns:

Foloseste sampon cu ginkgo-biloba contra caderii parului, de la Favisan. Eu l-am folosit si chiar a dat rezultate.