Eu zic sa continui cu ulei de masline, oua si sigur o sa mearga.Asa am patit si eu anainte si de cand folosesc asa ceva nu mai am treaba(de cel putin 2ori pe saptamana te dai).Sau poti ancerca vitamina A uleioasa+ulei de ricin dar anainte de a te da ancalzestele si apoi date cu ele.Si sincer las-o mai moale cu placa.An fiecare zi e ceva de speriat sa stii.Eu ca sa imi stea parul drept mai folosesc si ulei de la calos cu cristale si nu ma mai andrept cu placa
Eu iti recomand samponul natural cu trandafir rose valley, intareste firul de par http://atshopping.ro/product.php?id_product=33
Bună.
Sunt multe metode de combatere a căderii părului: de la uleiul de ricin combinat cu cel de măsline (se frecţionează scalpul cu acest ulei (maxim 30 de picături la o frecţie)), se lasă să acţioneze timp de 2 ore, apoi se spală cu un şampon vitaminizant (B5), un balsam fortifiant şi o mască nutritivă până la soluţie specială ChelStop, Revalid, etc.
Cauza poate fi una hormonală, pe fond se stres, lipsa vitaminelor şi sărurilor din alimentaţie (predomină alimentaţia gen fast-food, chipsuri, coca cola, etc.), vopsirea frecventă a părului, etc.
Pentru a vedea de ce natură este, trebuie să consulţi un medic dermatolog pentru un diagnostic diferenţial şi instituirea unui tratament corespunzător afecţiunii tale.
Multă sănătate.
Sincer,si mie intr-un timp imi cadea exagerat...
Si am cumparat sampon elseve + balsam...
Am renuntat la placa si sincer am gasit multe modalitati de frizuri mai ales ca am parul ondulat...
Si il las desfacut cat mai des posibil.
Incearca si tu.
Foloseste sampon cu ginkgo-biloba contra caderii parului, de la Favisan. Eu l-am folosit si chiar a dat rezultate.