| daliacaran a întrebat:

Buna!
Imi doresc de foarte mult timp sa imi tai breton. Problema este ca am un vartej din cauza caruia bretonul nu sta lins si plat niciodata; se bombeaza si arata nasol.
Stiu ca este totusi posibil sa stea asa cum vreau eu (acum ceva timp mi-l indrepta cineva cu placa si bretonul statea, din pacate eu ce fac, ce nu fac, nu il pot indrepta corect. Ma gandeam ca poate ar sta cu vreo crema relaxatoare sau de indreptat parul!?
Idei?

4 răspunsuri:
| LoveLebadaa a răspuns:

Si eu am insistat sa-mi tai bretonul si acum imi sta urat si abia astept sa creasca iarasi straight face. Sa nu-l tunzi! big grin

| Siidney a răspuns:

Buna,parerea mea e sa renunti la breton; am aceeasi problema-eu am renuntat la breton pentru ca era enervant

| cristiana199 a răspuns:

Daca vei continua sa il indrepti cu placa ceramica, firele se vor spicui si se vor subtia. Cel mai bine ar fi sa folosesti o placa cu aer cald.
Am avut si eu aceeasi problema. Inainte de a folosi placa de par, foloseste spuma de par (Taft e printre cele mai potrivite), si nu uita sa iti piepteni parul in fiecare seara inainte de culcare, pentru ca usureaza firul de par si il mentine "curat".

| daliacaran explică:

* A facut cineva tratament de indreptat parul? Oare ar ajuta la domolirea vartejului?